29.11.16.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick 10

Na nedavnom održanom druženju sa blogerkama dobila sam paket Golden Rose proizvoda
Izmedju ostalog, u paketu se i našla i najtraženiji mat tečni ruž u broju 10. Da li je vredan hajpa?



Kad pomislim na Golden Rose, odmah se setim lakova koje sam mazala kada sam bila mala.
Jer je to bila jedina stvar koju mi je mama dozvoljavla da radim kako bih se osecala "odraslom".
Tip sam osobe koja do malopre nije koristila karmine. Jednostvno nisam imala ni volje a ni vremena da ja sve to probam, kako mi stoji, koja nijansa mi više pristaje. Kako moram da nosim karmin u torbi i sa vremena na vreme da proveravam da li je idalje na svom mestu, da li moram da dodam... Jedan sloj labela i to je to što se tiče usana. Ali i mene je uhvatila euforija mat karmina. I shvatila sam da mi najviše pristaju nude nijanse. Crvene nikako ili ja bar još uvek nisam našla tu nijansu crvene koja je kao stvorena za mene.

Golden Rose mat tečni ruž mi se na prvi pogled veoma dopao. Pre svega ambalaža ne deluje ni malo jeftino. Čvrsta providna plastika i mat crni poklopac. Volim providna pakovanja, jer uvek mogu da znam koliko je vremena ostalo do sledeće kupovine. Miris ruža je bukvalno da ga pojedeš.
Aplikator je odličan, ni preširok ni uzak. Baš taman. Kada sam prvi put nanela na svoje usne, nisam mogla a da ne primetim kako lako klizi na usnama. Potrebno je par sekundi sačekati da se osuši. Što se tiče dugotrajnosti. tu nema dileme. Izdržaće čak par sati na vašim usnama, bez obzira na vaše aktivnosti(kafa, jelo, pozdravljanje..). Nijanse je nešto izmedju ljubičaste i sive, zavisi od svetlosti i ugla gledanja. Iskreno bila sam čudna samoj sebi sa ovom nijasnom na usnama, jer mi deluje kao da su mi usne "modre" i nekako mi "umrtvi" lice. Smatram da ova nijansa neće stajati svima, ali vredna je rizika. Malo se skida teže od klasičnih ruževa, ja koristim micelarnu vodu.

*Bez blica

*Sa blicem


Koji je vaš omiljeni mat tečni ruž?

Pakovanje: 5,5ml;
Cena: 405 din(trenutno na sniženju u Lilly-ju), inace 490 din;
Mesto kupovine: Lilly drogerije, odredjene parfimerije;

9 коментара:

  1. Videla sam da si uzivala na druzenju bs mi je drago al znam da sam ti falila haha, šalu na stranu ja obožavam ove GR ruževe ali ova nijansa koja je mnogima favorit meni se nikako ne svidja još uz moj ten ne daj bože :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvi put kad sam je nanela ni meni se nije svidela, sad sam se već navikla :)

      Избриши
  2. Kako si mi neobična sa "obojenim" usnama, meni se dopada kako ti stoji!:) Ja ga jako volim, neobičan je, ali poseban baš. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da sam samoj sebi neobična :D Hvala hvala :) Drago mi je da je tvoj ljubimac <3

      Избриши
  3. Volim GR mat tečne ruževe, imam nekoliko nijansi ali ova u broju 10 mi nikako ne pristaje, na mojim usnama je to potpuno "mrtva" boja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prvi njihov ruž, ali ne i poslednji sigurno. Znači ista nam je sudbina sa ovom nijansom :D

      Избриши
  4. Imam ga već dugoo, ali gaa slabo koristim jer ni meni ne stoji. Može okej da izgleda u kombinaciji sa nekom olovkom. :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...