19.3.14.

W7 Lip Lights

Danas vam pišem o jednoj sjaju koji proizvodi firma W7. Da budem iskrena, nikada do sada nisam koristila njihove proizvode, tako da je ovo moj prvi susret sa njima.  Videla sam na njihovom sajtu koje su nam proizvode pripremili i radovala sam se isprobavanju. Sjaj sam dobila od zvaničnog uvoznika Glam u saradnji sa Studio 22 .





GLAM d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i zastupnik firme Warpaint Cosmetics iz Londona, za područje Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. W7 Cosmetics je novi i ekskluzivni kozmetički brand namenjen ženama koje znaju šta je IN. U W7 trendu ćete naći najnovije boje, interesantna pakovanja i kozmetiku koju morate imati ove sezone. Nudimo Vam kompletan program od lažnih trepavica, senki, pudera, rumenila, bronzera, sjajeva, eyelinera i lakova za nokte, vrhunskog kvaliteta.

Šta kaže W7?
"Savršena kombinacija svetlucavih pigmenata koji reflektuju svetlost na usnama i stvaraju glamurozan efekat. Lagane i privlačne boje. Sjajne nijanse od nežnih do glamuroznih tonova. Lako se nanosi, daje osećaj mekoće, ne razliva se i ne čini usne lepljivim. Stvara efekat pojačanog volumena, može se naneti i kao ruž i kao sjaj za usne preko ruža."



Šta kažem ja?
Mnogo mi se svidja pakovanje. Napravljeno je tako da možete da budete sigurni da niko pre vas nije otvarao ili koristio(ne daj Bože). Jer ukoliko jeste to ćete videti pomoću nalepnice na sjaju. Jedan veliki plus je što se na pakovanju sa leve strane nalazi ogledalce prekriveno providnom folijom i pri otvaranju se pali svetlo. Odlično osmišljeno za večerašnje izlaske. Jako je prijatnog mirisa. Što se tiče teksture, ne bih se složila sa njima. Šljokice nisu previše upadljive, što mi se jako svidja. Čini usne lepljivim, ali u jakoj maloj meri. Uglavnom, pozitivno sam iznenadjena sjajem. Moja nijansa sjaja je broj 3, a na sajtu možete koje još nijanse postoje. Moram priznati za oko mi je zapao njihov set senki IN THE BUFF, koji dosta podseća na Naked palete.









Više informacija o W7 kozmetici možete videti OVDE .

Pakovanje: 6ml;
Cena: 660 din;
Mesto kupovine: Glam D.O.O ( Bulevar Mihajla Pupina 10z/83)

Da li koristite kozmetiku W7? 

Ukoliko želite lajkujte moju fb stranicu





2 коментара:

  1. Nisam koristila...da budem iskrena prvi put cujem za ovaj brend :( deluje mi lepa boja na usnama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja isto, i veruj mi pozitivno sam iznenadjenja njihovim proizvodima. Odličan odnos kvaliteta i cene. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...