4.6.15.

Estar eye gel krema za negu zone oko očiju

Da ne postoje blogovi ja ne bih znala koliko je važno negovati područje oko očiju. Pročitala sam na desetine recenzija o različitim krema koje su specijalno namenjene za to područje. Okej, pitala sam se, koja je razlika u kremi za negu oko očiju i u kremi za lice? Prvenstveno je razlika u koži. Koža oko očiju je tanja i potrebna joj je hidratacija. Hidratacijom se borite protiv nastanka bora. Da jesam mlada da razmišljam o borama, ali bolje sprečiti nego lečiti(pustite me da se tešim).



Šta kaže Estar?
"U eye gel kremu dodali smo ekstrakte kestena i margose koji pogoduju nezi podočnjaka. Pored hidratacije, smanivanja bora i povećavanja elastičnost od sada delujemo i na  tamne krugove oko očiju.Krema za negu osetljive očne zone koja je sklona dehidrataciji i brzom nastanku bora. Ova krema ima hidrirajući i anti age efekat. Smanjuje bore, nadutost oko očiju, poboljšava opšti izgled, mekoću i elastičnost. Brzo se upija. Može se naneti i na celo lice, dekolte i vrat. Osobe sa izuzetno osetljivom kožom mogu je koristiti i kao dnevnu kremu. Ovaj gel vidljivo smanjuje dubinu bora i neravnine. Gel ostavlja osećaj svežine, a koža nakon nanošenja ostaje meka i elastična. "

Estar krema za negu zone oko očiju* se našao u paketu koja mi je poslala divna Tamara. Kao osoba koja pada na lepa pakovanja, ne verujem da bih kupila ovaj proizvod da sam ga videla na polici u drogerijama. Nemam nikakvih problema sa kožom oko očiju, osim tamnih podočnjaka i ponekad nadutosti. Dolazi u beloj kutijici sa unutrašnjom zaštitom u vidu plastičnog beloh poklopca i spoljašnjim providnim poklopcem. Miriše neutralno, blago. Vizuleno više podseća na kremu, ali kada ga nanesete pretvara se u gel. Kremu blago utapkavam ispod očiju, ujutru i uveče. Hladi i osvežava kožu, vrlo brzo se upija i ne postoji osećaj težine. Koža je na dodir hidrirana. Primetila sam da mi je nadutost smanjena, ali tamni podočnjaci ne. Mada nisam očekivala da će išta uraditi po tom pitanju, jednostavno nema mi leka. Ja kremu držim u frižideru i onda ujutru kad sam sva
nikakva, pospana, jedva gledam na oči, stavim kremu koja mi lepo "ohladi" kožu i razbudi me. Baš "wow" efekat, probajte. Takodje ukoliko imate izutetno
osetljivu kožu, krema će vam doći kao 2u1. Možete je koristiti kao dnevnu kremu i kao kremu za okoloočnu regiju. Kremu od 15 ml sam koristila svaki dan, prošlo je mesec dana i još uvek je nisam potrošila.


Pakovanje: 50 ml;
Cena: 660 din/10.70 km/41.44 kn/5.5e
Mesto: Web Shop;

 Koje vi okoloočne kreme koristite?
Kakva su Vaša iskustva sa Estar kozmetikom?
*Iako mi je poslat proizvod u svrhu recenziranja, uveravam vas da to nije uticalo na moje mišljenje.
Ukoliko vam se svideo post i želite da budete u toku sa daljim dešavanjima na blogu, lajkujte moju facebook stranicu Lolin svet

4 коментара:

  1. Анониман5/6/15

    Dobila sam ovu kremicu na testiranje, baš mi je pre neki dan stigla, uspela sam već dva dana da je koristim :D Za sada su utisci pozitivni, ali videćemo, premalo je to vremena da bi ona delovala.
    Slažem se sa tobom, pakovanje je baš jednostavno i nikada mi ne bi "upalo" u oči, ali je svejedno simpatično.
    Za razliku od tebe, ja već imam par borica, mahom smejalica, uprkos mojim godinama, pa se nadam da će mi ova krema učiniti bar "mini čuda" :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedva čekam da čujem tvoje utiske. Probaj da je držiš u frižideru :)

      Избриши
  2. Tanja6/6/15

    Estar kozmetiku nisam koristila,nemam iskustvo.S obzirom na godine(starija sam od tebe),nemam bore a dosta se smejem i izgledam mladoliko.Geni :-) Svidja mi se sto se moze koristiti kao dnevna krema i sto u sebi sadrzi ekstrakt kestena i mangose,zbog podocnjaka.Topla preporuka za podocnjake je caj od zalfije.Tufere u ohladjeni caj, i drzis nekih 15-20 min.Pomaze :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si baš srećnica.
      Zahvaljujem na preporuci probaću je čim pre. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...