26.12.15.

White Smile 7

Mislim da ne postoji osoba koja je zadovoljna svojom belinom zuba. Ja prva nisam. Volela bih da
imam belje zube. Ali baš onako biserno bele zube kao što imaju filmske zvezde. Brend White Smile 7 u svojoj ponudi ima tretman za izbeljivanje zuba koji traje 7 dana. Da li je ispunio moja očekivanja?



Prvo i najbitnije je da ne koristite trakice odmah posle pranja zuba. Trakice, na kojima je gel, postoje i za donju i za gornju vilicu. Meni je bilo izuzetno naporno da prvi put stavim trakice na svoje zube. Odmah su se odlepile, nisam mogla da ih zadržim na jednom  mestu. I onda sam shvatila gde grešim. Potrebno je da pre nanošenja trakica prebrišete zube sapeškirom ili maramicama kako bi se trakice što bolje zalepile. Posle je svaki tretman prolazio sa lakoćom. Uveče bih stavila trakice na gornju i donju vilicu i ostavila bih da da odrade svoj posao dok ja gledam svoju omiljenu seriju "Andrija i Andjelka". Preporučuje se da se drži 30-60 min. Ne smete ni da jedete ni da pijete. Možete da pričate, ali šuškaćete i nekima(kao mom bratu) će to biti izuzetno smešno. Dešavalo mi se da progutam gel, ali verujte ništa to nije strašno, jer taj gel nije štetan za organizam. Rezultati su izuzetni.
Žao mi je što nisam mogla na najbolji način da vam predstavim slike pre i posle, ne vidi se tolika
razlika na slikama kolika je ona uživo. Izbelili su mi se zubi za 4 nijanse. I ja sam i više nego zadovoljna, budući da nisam očekivala vau efekat. Ovo je odličan način da izbelite zube ukoliko imate strah od odaska kod stomatologa. U pakovanju pored trakica, dobila sam ogledaloJedino što mi smeta je dužina trakica, nisu dovoljno dugačke da pokriju sve zube. Od trenutka kad sam završila sa
tretmanom pa sve do sada kada pišem post prošlo je dve nedelje. Zubi nisu izgubili na svojoj belini.





Cena: 1250 din;
Kupovina: sajt; DM; 

Čime vi izbeljujete svoje zube?

14 коментара:

  1. Svima su nam trakice pomogle da izbelimo zube, pročitala sam desetak pozitivnih iskustava što samo znači da su super i da deluju, vidi se da su ti belji, super :)

    ОдговориИзбриши
  2. ja isto nisam zadovoljna bojom svojih zubi, moj zubar radi izbjeljivanje koje je jako skupo ali ima i izbjeljivanje s pjeskarenjem koje je jeftinije i moze se raditi 2-3 puta dok ono klasično izbjeljivanje moze samo 1-2 puta godišnje

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, nisam znala da postoji izbeljivanje sa peskiranjem, videcu koliko kosta ta usluga. :)

      Избриши
  3. ovo je super a ti imas lepe ravne zube blago tebi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Sladjana, ali na zalost ja nisam zadovoljna. Volela bih da su mi ravniji zubi. Ali otom potom, fiksna proteza kad se skupe pare :)

      Избриши
  4. Trakice su odlicne, i sama sam ih probala i odusevljena sam rezultatima :) <3

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam koristila ove trakice, ali sam videla mnogo pozitivnih komentara od strane drugih devojaka. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Isprobala sam ih, ok su, mada mi smeta ta duzina,stvarno bi trebalo da su duze. P.S. Ja nisam imala ogledalce :-/ :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, samo kad bi ih malo produzili bili bi idealni. Steta za ogledalce :/

      Избриши
  7. ipak se vidi razlika u boji zuba, cijena i jeste i nije visoka ali bolje i to nego da se ide kod stomatologa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Idealno rešenje ukoliko neko ne voli odlazak kod stomatologa :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...