1.11.16.

Serbian Bloggers Day

Sigurna sam da ste već pročitale utiske mojih blogokoleginica, ali došao je red da pročitate i moje.
Bila sam oduševljena kada me je Silvi pozvala da budem deo prvog vidjenja bjuti blogeki. Silvi,Vera i Katarina su same, u veoma malom vremenskom periodu organizovale dogadjaj. Mislile su apsolutno na sve, počevši od mesta dogadjaja preko blogerki pa sve do samih sponozora.
Priznaćete da nije ni malo lak posao, ali kada imate volju i želju ništa ne može da bude teško i nedostižno.Dakle na našem prvom "sastanku" bilo je 7 blogerki, Ksenija(Karminisanje), Željka(In relationship with beauty), Vera(According to Vera), Silvija(SSForevermakeup1), Aleksandra(Alex Sparrow's blog), Katarina(Beauty by Keti) i naravno moja malenkost. Kseniju znam još od ranijih prezentacija, Aleksandra i ja smo išle u isti razred srednje škole, dok sam ostale blogerke prvi put upoznala. Ne možete da zamislite koliko mi je bilo drago što sam konačno videla ko se sve to krije iza blogova, tj. što sam konačno spojila lik(osobu) sa blogom. Željka je izuzetno komunikativna, ali nije ni čudo obzirom da je diplomirani novinar. Vera je bila zaduzena za fotografije, a mi ostale smo vodile konverzacije o raznim temama. Bilo je tu raznih preporuka proizvoda, kao i onih koje bi trebalo da izbegavamo, raznih saveta u vezi blogovanja...Jednostavno jako prijatno novo iskustvo.
Dogadjaj se završio poklonima kompanije koju su drage volje podržale jedan ovako naočigled mali, ali sa druge strane nama  blogerkama bitan dogadjaj. A šta sam sve to lepo dobila, videćete u nekom drugom postu. Ovom prilikom želela bih da se zahvalim devojkama što su me pozvale na druženje kao i sponozorima na poklonima. Jedva čekam sledeće druženje i nadam se da
će nas biti u većem broju.
Zamolila bih vas da podržite na facebook-u stranice mojih blogokoleginica, sponzora kao i zajedničku stranicu.

Serbian Bloggers Day
Karminisanje
According to Vera
Alex Sparrow's blog
Beauty by Keti
In relationship with beauty
SSForeverMakeup1

Sponzori:
Max Factor Srbija
Marrakesh Srbija
Ziaja Srbija
Golden Rose Srbija
Bioten Srbija
Burra6 коментара:

 1. I ja jedva cekam sledece okupljanje, vreme je bas proletelo tako da je bilo kratko ali slatko. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Divno vam je bilo! Iskreno se nadam da ću moći da vam se pridružim na sledećem okupljanju. Zaista je prelepa ideja, pravo osveženje. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Divne ste, svaka vast na ideji i organizaciji. Steta sto vas nije bilo vise :)
  http://xbeautyplace.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Ksenija, sigurna sam da će nas na već sledećem okupljanu biti duplo više :)

   Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...