12.4.14.

Garnier Neo dezodorans Fresh Blossom

Da, znam da je dosta njih pisalo o novim Garnier dezodoransima. Videla sam da ih svi hvale pa sam rešila da i ja kupim jedan sebi. Sada nakon mesec dana korišćenja želim da sa vama podelim svoje iskustvo u vezi dezodoransa.



Šta kaže Garnier Neo?
"Nova generacija antiprespiranta u vidu suve kreme. Intezivna zaštita + prijatan osećaj i mekoća kože + nevidljivo na koži i odeći. Sadrži 80% sastojaka za negu kože. Dostupan je u 5 različitih mirisa."




Šta kažem ja?
Pre svega mnogo mi se svidja ambalaža.  Deluje kao neka krema za ruke. Nikada do sada nisam koristila dezodoranse u tubi u vidu krema. Praktičan aplikator vam omogućava da istisnete onoliko kreme koliko vam je potrebno. Lepo se razmazuje i brzo je koža upije. Krema je jako prijatnog mirisa. Što se tiče neprijatnog mirisa tu sam jako zadovoljna. Nisam osoba koja ima problema sa prekomernim znojenjem, pa ne znam da li je dezodorans smanjio znojenje. Mislila sam napokon sam našla dezodorans koji mi u potpunosti odgovara, em lepo miriše, em radi svoj posao i ne ostavlja tragove na odeći. Dok na redu nije došla crna majica. Razočarala sam se kada sam videla bele tragove na majici. Takodje mnogo se brzo troši i mislim da je nemoguće iskoristi svu kremu iz tube. Ne verujem da ću je opet kupiti.

 Sastojci: AQUA/ WATER, DIMETHICONE, ALUMINIUM CHLORHYDRATE, ISOPRYL PALMITATE, CERA ALBA/ BEESWAX, TALC, ARACHIDYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, ZINC GLUCONATE, SILICA, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHAPTE, PHENOXYETHANOL, STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER, PEG-100 STEARATE, BENENYL ALCOHOL, LIMONENE BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALPHA-SOMETHYL IONONE, PERLITE, GERANIOL, TETRASODIUM, GLUTAMATE DIACETATE, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, GLYCERYL STEARATE


Pakovanje: 40 ml;
Cena: 369 din;
Mesto kupovine: Lilly, Dm;

Ukoliko želite lajkujte moju fb stranicu
 https://www.facebook.com/lolinsvetblog

Koji je dezodorans vi koristite?
Da li imate iskustva sa Neo dezodoransima?

6 коментара:

  1. Ja je koristim nekih dve nedelje...samo drugi miris...nisam primetila tragove na crnoj majici,ali naravno cim je malo jace sunce ugrejalo,ja sam bila potpuno mokra ispod pazuha :( i to mislim da je vise nego sa drugim dezodoransima...znam da to sad malo cudno zvuci,ali eto... :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam kupila svoj Garnier, ali još nije došao njegov red za testiranje. Međutim, sada kada sam pročitala da ti je ostavljao veće mokre tragove na majici, mislim da ga ni neću testirati sve do jeseni! :D Mrzim to kod dezodoranasa!

      Избриши
    2. Ne odgovara svima isti proizvod. Probaj da mu daš jednu šansu pre jeseni, možda će se tebi bolje pokazati i više ti odgovarati nego meni. :)

      Избриши
  2. Анониман13/4/14

    Ja imam Fruity Flower i jako lepo mirise. Inace nisam zadovoljna zastitom od "neprijatnih mirisa".:D Ne da ne stiti 48 sati, nego ne stiti ni osam sati. Treniram, pa mi je potrebna dobra zastita. Mislila sam prvo da nisam dovoljno nanela, pa sam drugi put bas dosta stavila, ali nazalost nije pomoglo, samo je miris malo duze trajao. Inace mirisom sam odusevljena, ali ni on se na meni ne zadrzava dugo. Vracam se na Rexona stick Clear pure, sa njim nikada nisam imala problema i tek od kad sam probala Neo sam shvatila da se znojim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda ne menjaj svoju dobitnu rutinu :)
      Nasmejah se kada sam videla poslednju tvoju rečenicu " i tek od kad sam probala Neo sam shvatila da se znojim" :D

      Избриши
    2. Анониман13/4/14

      :D Sta cu kad je tako. :*

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...