17.4.14.

Insight Damaged Hair maska za oštećenu kosu

Pre nekih mesec dana na otvaranju Alexandar Cosmetics centra na Vračaru sam kupila Insight masku. Prvi put sam se tada susrela sa ovim brendom i njihovim proizvodima. Sigurna sam da ste do sada pročitali dosta mišljenja o pakovanju, ali nije na odmet pročitati još jedno.


Šta kaže Insight?
"Maska namenjena rekonstrukciji i nezi suve i oštećene kose, koja omogućava da se nadoknade izgubljene aminokiseline. Popravlja strukturu kose čineći je jakom, sjajnom i zdravom. "

 
Šta kažem ja?
Prvo što me je privuklo na pakovanju je miris. Ne znam koji je miris u pitanju, podseća me na miris frizerskog salon, ali jako je intezivan. Ostaje na kosi i nekoliko dana nakon pranja. Pakovanje se nalazi u plastičnoj kutiji. Ispod poklopca se nalazi još jedan zaštitni poklopac. Pakovanje je srednje gustine i bele boje. Preporučuje se da se drži na kosi 5-10 min. Koristim ga tako što nakon pranja stavim masku do temena, u veoma maloj količini.  Već u toku stavljanja prsti mi klize po kosi. Nakon toga sledi stavljanje kape za tuširanje i zagrevanje kose. To obično traje oko pola sata, nekad i duže ukoliko imam više slobodnog vremena. Nakon pakovanja nisam stavljalja nijedan drugi proizvod jer sam htela da vidim kako sam proizvod deluje. Već sam nakon prvog korišćenja videla zašto je svi hvale na blogovima. Kosa mi je na dodir mekša, hidrirana i ne štrči na sve strane. Nekako se lakše oblikuje i frizura mi duže traje. Efekat koje daje pakovanje je stvaran, jer ne sadrži silikone kao ostala pakovanja koja sam do sada koristila.Verovatno ne želite da rizikujete sa kupovinom velikih pakovanja za kosu, jer postoji opet ona doza sumnje šta ako meni ne odgovara, šta ću posle da radim sa tolikom količinom pakovanja. Da ne biste imale taj problem, možete kupiti manja pakovanja pa da vidite kako će se Insight pokazati kod vas. Za vikend je sajam kozmetike, pa postoji mogućnost da bude nekog popusta ili akcija. Bez obzira odličan je odnos cene i kvaliteta.



 

 Vi se verovatno pitate zašto ima malo proizvoda u pakovanju ako je potrebna mala količina. Dala sam drugarici da proba.

Ukoliko vam se svidja blog, lajkujte moju fb stranicu 
https://www.facebook.com/lolinsvetblog

Pakovanje: 500ml;
Cena: 550 din;
Mesto kupovine: Alexandar Cosmetics;

Koja vi pakovanja koristite za kosu?
Da li imate iskustva sa Insight proizvodima?


6 коментара:

  1. Skoro sam videla ove proizvode u aleksandru. Kazi mi, jel si probala insight masku anti friz ili tako nesto se zove. Protiv elektrisanja kose..

    ОдговориИзбриши
  2. Moja sledeća maska za kosu! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična je, nećeš se pokajati. Uzmi bolje manje pakovanje za svaki slučaj :)

    ОдговориИзбриши
  4. Taman mi ponestaje pakovanja koje trenutno koristim, baš ću kupiti ovo da isprobam ;)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...