9.4.16.

Noviteti#12

Mislim da je ovo najveći New in do sada. Istina, nisam pisala postove o novitetima o oktobra, a svašta se tu nakupilo. Pa da počnemo..


Na prvom mestu moj najomiljeniji rodjendanski poklon, BaByliss Paris Curl Secret Ionic.
Odmah sam ga zapazila u januaru kad sam bila u Francuskoj, ali cena(150e) me je potpuno odbila i zaboravila sam potpuno na njega. Jednostavno nam nije bilo sudjeno tada, možda neki drugi put.
I baš tako je bilo, mama me je iznenadila i kupila mi. Ne znam na koji način da vam objasnim/napišem kako sam bila samo srećna. Ukoliko su nekom promakle recenzije mojih blogokoleginica o BaByliss, to su uredjaji za stilizovanje kose(figaro, presa i presa za lokne).
Ja obožavam lokne i kako ne znam da koristim figaro, BaByliss me je bukvalno spasio. Za 10 min lokne kao kod frizera. Potrudiću se da vam snimim na koji način radi uredjaj. Mama je uhvatila sniženje i uredjaj platila 95e.

Za rodjendan sam dobila dosta lepih i korisnih stvari, a kako znaju ljudi da sam fanatik što se tiče kozmetike mislim da im nikad lakše kupovanje poklona nije bilo. Jedno labelo i ćao Teodora srećna.
Jedan od poklona je i bio set Afroditinih proizvoda za telo, tačnije linija sa arganovim uljem i to hranljivo mleko za telo i uljani gel za pranje. Ja obožavam arganovo ulje, pogotovo u proizvodima za negu kose. Kako već imam oba proizvoda odvojila sam sa strane kako bih nagradila jednu od vas.

Čak dva EOS-a sam dobila i to moj omiljeni Summerfruit i jedini koji nisam probala Pomergranate raspberry. Plus još jedno labelo koje već imam sa malinom i brusnicom.

Loreal set sam dobila od druga, tačnije njegova mama je birala i svaka joj čast na izboru. U kesi se našla čucena Manga maskara, bronzer i lak.

Zatim još jedan rodjendanski paketić i Novogodišnji od moje Tijane sa bloga Sreća je zdravlje.
Tu se našlo baš dosta proizvoda, ali nisam uspela sve da ih skupim. Neke sam već potrošila, a na neke potpuno zaboravila da stavim. Prvo što me je oduševilo Green Girl My own gentleman ulje za čišćenje lica. Nikada pre nisam čistila lice uljem, ali moraću da promenim tu grešku. Ne znam šta je bolje, da li miris ili efekat. Planiram da probam i ostale proizvode Green Girl. Balea balzam je isto ljubav na prvo probanje, jer služi za ravnjanje kose. Istina radi svoj posao donekle. Zaboravila sam da stavim i Aura rumenilo i set za popunjavanje obrva jer se oni uveliko nalaze u mom neseseru. Isto me je oduševio piling za lice, mene koju obožavam jače pilinge. U paketiću se nalazio još i Avonov balzam koji sam odmah potrošila i dopao se mojoj kosi.

Otišla sam u Dm da iskoristim akciju i kupim jedan šampon, a izašla sam sa čak 5 proizvoda. Klasika. Kupila sam Balea šampon za suvu i oštećenu kosu sa arganovim uljem(199din), šampon za dubinsko pranje kose(199 din), Ebelin sundjerčiće(350 din), Aura Matt ruž nijansa Last Goodbay(485 din) i Aura korektor nijansa broj 304(435 din). Prvi šampon sam skoro ceo potrošila, svidja mi što ne sadrži silikone i prelepog je mirisa. Drugi šampon sam kupila zbog pozitivnih iskustva i nisam se pokajala. Jednom/dva puta mesečno operem kosu ovim šamponom, ostavim par minuta da deluje pa isperem vodom. Kosa vidno dobije na volumenu. Ebelin sundjerčiće sam uzela bukvalno poslednje na polici. Svi su poludeli za njima, verujte mi sa razlogom. Olakšava samo nanošenje korektora  na podočnjake. Aura Matt ruž koristim već duže vreme, pa sam morala da obnovim kupovinu. Meni lepo stoje neutralne boje, a ostale nikako. Ili sam ja to sebi ubacila u glavu. Aura korektor kupljen opet zbog pozitivnih recenzija. Uglavnom ga nanosim na podočnjake i odlično radi posao.

DM nas je krajem decembra obradovao divnim paketom za Novu godinu. U njemu se našla micelarna o kojoj sam pisala ovde, losion za telo o kojem sam pisala ovde, kupka Sweet Smoothie, Alverde pigment, Alverde sprej za zaštitu kose od toplote, so za kupanje, koncetrat za ruke, Lakme šampon za plavu, sedu i blajhanu kosu i She korektor. Koncentrat sam koristila celu zimu i spasio je moje ruke. Lakme šampon sam dala kumi, jer ja nemam ni sedu ni plavu ni blajhanju kosu. So za kupanje sam takodje iskoristila, mirisala je na kokos koji je moj omiljeni miris. She korektor takodje intezivno koristim i svidja mi se što mogu da ga koristim za prekrivanje crvenila, podočnjaka, bubuljica itd.

Queen Odelia me je obradovala sa 3 proizvoda, dnevnom kremom, kremom za ruke i kremom za stopala. Ukoliko vas zanima nešto više o proizvodima pročitajte ovde.

Još jedan poklon paket iz Dm-a u kojem se našlo mnoštvo noviteta. Prvo što sam primetila je naravno Ebelin Konjak, tj.sundjer za lice. Tu  su se našli i She korektor(već sam dobila jedan u decembarskom, ovaj sledi vama u nagradnoj igri), Balea kupka za stopala, Balea sprej za volumen kose, Balea serum za negu tela, Alverde prajmer i maskara, Balea micelarne maramice i Balea dezodorans. Još uvek ništa nisam probala sem korektora, veselim se isprobavanju.

Bocassy serum sam osvojila u nagradnoj igri dok sam bila na putovanju i jedva sam čekala da se vratim i da ga probam, jer sam samo čitala pozitivne recenzije. Prvo serum dolazi u prelepom staklenom pakovanju, dakle mnogo sam oprezna kad ga koristim. Zatim miris, meni odbojan. Serum mi je izazvao sitne male bubuljice po čelu i odmah sam ga ostavila sa strane. Verujem da mi je zapala loša serija.

Da naravno da sam morala da kupim Angel Therapy masku za kosu o kojoj piše cela blogosfera. Da li je vredna tolikog pominjanja? Da znate da jeste.

Osvojila sam Avon maskaru i pafem i knjigu na fb stanici Hello magazina. Kako imam jedno 20 maskara, ova će usrećiti jednu od vas.

U decembru sam prisustvovala Burra prezentaciji. Čuli ste sigurno za njihov tonirani krem, ali sem njega imaju mnoštvo drugih i zanimljivijih proizvoda. Miceralna im je odlična, moja je već uveliko pri kraju. Dezodorans radi svoj posao i miriše na "čisto". Krema za negu područja oko očiju me je isto oduševila. Vi koji me već dugo pratite znate da mučim muku sa podočnjacima i kesicama. E pa sa ovim proizvodom mnogo se manje vidi otečenost kao i podočnjaci. Svaka od nas je dobila i perosnalizovanu kremu, kakav divan poklon i sjajna ideja, Krema je napravljena prema mom tipu lica, samo sam ja htela da mi dodaju parfem da lepše miriše.

Ostvarila sam saradnju sa brendom Bioko, koji su mi poslali kremu za ruke, šampon protiv opadanja kose, losion za telo i masku za lice. Sve predivno miriše. Kako imam problema sa gvoždjem  i opadanjem kose i uvek sam u potrazi za nekim šampon koji će to sprečiti, pozitivno me je iznenadio njihov šampon. Da se razumemo, još uvek mi opada kosa ali u vrlo malim količinama u odnosu na ranije.

Dermix losion sam dobila od divnih ljudi, jer je bio drugi rodjendan mom blogu. Na čekanju je.

Baylis & Harding brend je skoro došao na naše tržište i pokupio je sve simpatije. Luksuzno pakovanje, koje vas ostavlja bez daha. Idealan je kao poklon nekome, a što ne biste sebe počastili tretmanom za stopala? Svima je potreban. Više o ovom tretmanu sam napisala ovde

Planet Spa kremu sam dobila od svoje čitateljke Ivane i veliko joj hvala što mi je omogućila da prvi put probam neki Avon proizvod. Uopšte nije loša krema. Clarina gel sam osvojila na jednoj nagradnoj igri, brat ju je probao ne svidja mu se.Arganovo ulje sam dobila od drugarice, koristim ga za negu kose i lice. Pomešam par kapi sa hidratatnom kremom i par kapi stavim na krajeve kose. Vidi se razlika u stanju moje kose i mog lica otkad koristim ulje. Orofluido elixir sam dobila u frizerskom salonu u kojem sam radila tretman veleterapije.


Saforelle koristim već dugo za intimnu negu, Smashbox sam kupila sebi kao rodjendanski poklon, Maybelline maskaru sam kupila nakon što sam pročitala recenziju kod Mone i svidja mi se efekat koji daje trepavicama. I na kraju Nuxe krema koju moja koža obožava. Cena jeste malo skuplja(oko 33 e) ali jako se sporo troši.




Iz Singapura sam dobila 3 kreme, noćnu, univerzalnu i za negu oko očiju. I ove kreme su na čekanju.
Iz Amerike mi je stigao set za izbeljivanje zuba. Kako sam već radila ovaj tretman sa onim trakicama, i ovo će da pričeka kako ne bih oštetila zube.
Još jedan paketić iz Amerike, radi se o nakitu za kosu. Super stvar ukoliko ne želite da se preterano potrudite oko kose pred neki izlazak.
I na kraju najdraži paket, isto iz Amerike. Set se sastoji od dva seruma koji služe za rast obrva i trepavica. Jeste da je potrebno tek nekoliko nedelja da se vide prvi rezultati, ali verujte mi vredi toliko čekati.

Šta se poslednje našlo u vašoj korpi? 


Učestvujte u velikoj nagradnoj igri na mojoj facebook stranici

19 коментара:

  1. Vauu, koliko ovde ima stvari. Oduševila sam se. Blago tebi.:D
    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. E to se zove new in :D Žao mi je što ti Bocassy serum ne odgovara :/ Miris njihovih proizvoda je specifičan i meni je na prvu bio gotovo pa neugodan, no kasnije sam se navikla na njega i sad mi je ok :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To se zove lenja blogerka :D
      I meni je baš žao, jedva sam čekala da ga probam, ali očigledno nije nam sudjeno. Mada sigurna sam da mi je zapala loša serija.

      Избриши
  3. Najzad dočekah da čitam, gledam i uživam. Drago mi je da ti se moj odabir poklona svideo i da većinu voliš i koristiš, jako mi se dopadaju svi noviteti a najviše me zanima da snimiš video za figaro i da mi kažeš svoje utiske za Manga maskaru nisam znala da je imaaaaš <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najzad :D A kako da mi se ne svidi kad imam veliki izbor tvojih poklona :*
      Hoću hoću :)

      Избриши
  4. Wooow koliko noviteta, bas ima divnih proizvoda :)
    Uzivala sam citajuci, cekam video za BaByliss :)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман14/4/16

    Divno :) Dosta toga iz posta sam probala, ali najvise me kopka Burrin roll-on, da li je efikasan, kakav je, itd. U korpi mi se zadnje nasla Baleina micelarna za suvu kozu ( moja je mesovita ali pobegoh od onog alkohola :)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ćao Kristina, meni se baš dopada Burrin roll-on, odlično štiti, osvežavajuće miriše.
      "Tečniji" je od ostalih dezodoransa sa kojima sam se do sada susretala, eto to mu je možda mana, barem meni to malo smeta, ali navikla sam se. :)
      I kako ti se čini miceralna? :)

      Избриши
    2. Анониман3/5/16

      Super je micelarna, blaga, prijatna, ne mirise nikako ( u smislu ne oseca se nikakav miris :)), ne pece, ne isusuje.. Sve pohvale za nju :) Kristina

      Избриши
  6. Jaoo, bas si lepee stvarcice nadobijala. Uzivaj kpristeci ih! Poseti i uclani se ako zelis molim te u moj blog :♡Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман29/4/16

    Odlican post! Jedino me iznenadjuje sto nikada nisi probala Avon proizvode?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Joj veruj mi da ne znam, nije me privalčila kataloška kupovina :D

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...