2.5.16.

Burra krema za negu oko očiju

U decembru je Burra organizovala druženje povod prezentacije svojih proizvoda. Tada sam dobila priliku da se što bolje upoznam sa Burra proizvodima kao i da dobijem svoju personalizovanu kremu. Da kremu na kojoj baš piše moje ime. Danas vam pišem o njihovoj kremi za negu oko očiju.


Šta kaže Burra?
"BURЯA Active Age Defense Wrinkle Repair Eye Cream predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju područja oko očiju, kao i predela oko usana. Specifičan kompleks peptida efikasno umanjuje pojavu bora i obezbeđuje osetljivoj koži dugotrajnu hidrataciju, čineći predeo oko očiju svetlijim.     Preporuka: • Smanjuje nadutost i tamne kolutove ispod očiju • Povećava čvrstinu i tonus regije oko očiju • Vidljivo ublažava postojeće bore oko očiju i usana • Deluje stimulativno na podizanje energije ćelija kože • Obezbeđuje visok stepen hidratacije • Podstiče regeneraciju kože i uklanja znakove umora • Poseduje antioksidativno dejstvo."


Plastična ambalaža bele boje. Volim baš ovakva pakovanja, jer možete proizvod iskoristiti do kraja. Otvor je vrlo uzak, idealan za željeno doziranje. Krema je bele boje, osvežavajućeg mirisa, tipičnog za Burra proizvode. Nanosila sam kremu uglavnom uveče na već očišćeno lice i to u predelu ispod oka i to utakpavajući malim prstom. Brzo se upija, lako razmazuje i ne ostavlja lepljiv trag. Primetila sam sledeće promene: područje ispod očiju mi je mnogo manje naduveno nego inače, hidrirano je, manje se vide tamni kolutovi. Nemam bore, pa ništa spektakularno nije mogao da uradi povodom njihovog ublažavanja. Uopšte ne delujem toliko umorno kao inače. Mlada sam, moram da izadjem uveče. Muku mučim sa podočnjacima, genetika šta da radim, ali uz pomoć ove kreme sam donekle uspela da držim podočnjake pod kontrolom. Proizvod se sporo troši i zauzima malo mesta u neseseru. Važno je da napomenem da Burra proizvodi ne sadrže parabene.




Cena: 1200 din;
Količina: 20ml;
Mesto kupovine: Apoteka Farmanea, kao i bolje snabdevene apoteke;

Kakva su vaša iskustva sa Burra proizvodima? 

16 коментара:

  1. Ovu kremicu nisam probala, rolic jesam ali mi ne odgovara, pecka, ali ga mama voli. Totalna ljubav mi je bb krema, ludilo koliko je lagana na licu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto vidiš kako smo različite. I meni je BB krema fantastična, pogotovo sada kada krene ovo divno vreme :)

      Избриши
  2. Delimo pozitivno misljenje o ovoj kremi, u kombinaciji sa dnevnom i nocnom burra kremom, moje lice je poslednjih 6 meseci hidrirano, sveze, nahranjeno! BB kremica mi je neprevazidjena, dok se sa roll-onom nisam snasla, jednostavno ne radi svoj posao.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Noćnu kremu nisam probala, ali verujem ti na reč. Drago mi je što si našla dobitnu kombinaciju krema za svoje lice. Žao mi je što ti nije odgovarao roll-on :/

      Избриши
  3. Nisam imala prilike da je probam...inace nemam problem sa tim delom lica...koristila sam njihove druge proizvode...misljenja su mi pola pola...bar za moju kozu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Blago tebi, ja baš imam. Ali delom je kriva i genetika, ali nema veze. BB kremu ti preporučujem da probaš, sigurna sam da ćete oduševiti. :)

      Избриши
  4. Ranije sam koristila neke Burra proizvode,ali ovu kremicu nikada nisam probala a izgleda ni je najpotrebnija...Muku mučim sa podočnjacima i već duže vreme merkam ovu kremu,i najverovatno ću je uzeti,baš dosta devojaka kaže da pomaže sa podočnjacima...
    beautyqueen.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala ovu kremicu, koristim trenutno jednu iz Oriflame-a, ne koristim je dugo, tako da jos uvek nemam neko misljenje :)

    ОдговориИзбриши
  6. Deluje obecavajuce! Burra me je osvojila fenomenalnom BB kremom, a verujem da bi mi ova kremica bila dobar saveznik u borbi protiv posledica koje ostavlja treca smena...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene je osvojila njihova BB krema i drago mi je da je to bio prvi njihov proizvod koji sam probala. Svaki njihov proizvod je prijao mojoj koži, pogotovo micelarna voda. :)

      Избриши
  7. Trenutno koristim Nuxe Crème Prodigieuse i raspametim se mirisom svaki put kada je nanosim, efekti nisu revolucionarni,ali zadovoljavajući. S obzirom da sve manje spavam, ova Burra kremica ide na listu želja. Nisam probala njihove proizvode,ali sve češće čitam pozitivne komentare.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da je odlična, mislim mora da bude obzirom da je skupa ali ipak je Nuxe upitanju, kvalitet je to. Preporučujem njihovu BB kremu :)

      Избриши
  8. Moram da probam, imam BB kremu i ne mogu da zivim bez nje. E pa da jel znas da mi preporucis neko ulje za kosu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Balea arganovo ulje. Jeste malo skuplje, oko 500 din je ali toliko se sporo troši da ćeš zaboraviti kada si ga kupila. Savršeno miriše i prija mojoj kosi. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...