17.11.15.

Gerovital fluid za skidanje šminke

Sve dok se nisu pojavile miceralne, moja rutina skidanja šminke je bila prilično jednostavna. Ili sam skidala šminku maramicama ili Božen rukavicom(sećate se?). Čitala sam na blogovima da su maramice veoma loš izbor, da samo raznose prljavštinu sa jednog kraja lica na drugi. Nedugo zatim naše tržište postaje bogatije za miceralnu vodu i to raznih proizvodjača. I od tada pa sve do leta ove godine sam koristila miceralne za skidanje šminke. Omiljena mi je Garnier, lepo očisti svu šminku, nije skupa i sporo se troši. U maju sam dobila priliku da probam Gerovital fluid za skidanje šminke.
Do sada sam koristila Gerovital hidratatnu kremu i Gerovital H3 Derma+ umirujuću masku/kremu. Zbog vrlo pozitivnog iskustva sa njihovim proizvodima, na red je došao i fluid. 


Šta kaže Gerovital?
Formulacija nežnih emolijenata i umirujućih sastojaka se preporučuje za čišćenje osetljive kože.
Zanthalene je eko sertifikovani ekstrakt dobijen iz ploda sečuan paprike, smanjuje svrab, iritaciju i nelagodnosti različitog porekla kod osetljive kože.Maslinovo ulje nežno uklanja nečistoće i obnavlja hidrolipidni zaštitni film kože."


Kao i svi ostali proizvodi Derma+ i ovaj proizvod odlikuje bela ambalaža. Poklopac je idealan za željeno doziranje. Prvi put sam koristila fluid uz pomoć tufera. Bila su mi potrebna čak 4 tufera da bih skinula svu šminku sa lica. Primetila sam da tufer brzo upije fluid, pa moram opet da nanesem fluid. Tako mi je bilo par puta dok nisam pročitala uputstvo do kraja u kojem piše da je potrebno fluid naneti direktno na kožu, nežno masirajući i zatim da uklonimo fluid tuferom. Tako sam i uradila, totalno druga priča. Em sam se manje mučila, em sam manje trošila fluid. Prijatnog je mirisa, bele boje, ni čvrste ni lagane strukture. Lako se razmazuje, ostavljajući prijatan i nežan osećaj na koži. Osim što uklanja šminku on i neguje kožu. Ne znam da li uklanja vodootpornu šminku jednako dobro kao ostalu, ako saznam u medjuvremenu javiću vam. Ponosna sam vlasnica masnog tipa kože i fluid mi nije izazvao nikakve nuspojave.
Jedino što mu zameram je cena. 


Cena: 1200 din;
Količina: 200 ml;
Mesto kupovine: Gerovital prodajna mesta;

Čime vi uklanjate šminku? 

11 коментара:

  1. Mleko za skidanje sminke iz Avona, mada sam pokusala i ruzinom vodicom, takodje iz Avona, i super skida sminku, a i cisti lice fino, ma koja joj bila prava namena :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikad nisam koristila Avon proizvode, mada kopka me ono njihovo ulje za kosu. :) Ma bitno je da si ti zadovoljna :)

      Избриши
    2. Mislis na zeleni serum? Meni je ok, ali je plavi malcice bolji, skoro stalno su na snizenju pa ti za male pare moze dugo potrajati.

      Избриши
  2. Evo upravo sam skinula sminku ovim fluidom. Super je i skida i vodootpornu sminku sasvim lako.:)

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljivo deluje ali mu i ja u startu zameram cenu mada nije da ne bi probala :): Ja se držim Niveine micelarne već dugo, odlična , povoljna i traje dugo, a sada koristim Burrinu micelarnu i sjajna je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sad imam priliku da probam Burra miceralnu i radujem se tome. Niveu iz nekih nepoznatih ralika ne koristim.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...