1.3.14.

No+Vello ultrazvučno čišćenje lica

No+Vello je svetski lider u estetskim centrima. Kompanija je osnovana 2007. godine, a već sada broji više od 1300 centara širom sveta i to u 18 država. Prvenstveno je poznat po tretmanima IPL i LED tehnologija, tretmanu fotoepilacije, tj. inovativnoj metodi uklanjanja dlačica, ali vremenom su svoju ponudu proširili tretmanima poput fotopodmladjivanja, izbeljivanje zuba, telesnog učvršćivača, facialnog anti-age-a, anticelulitnog reduktora. Trenutno u Srbiji postoje 2 centra i to na sledećim adresama: Bulevar Aresenija Čarnojevića br. 64 i Svetogorska 45.










Pre nekoliko dana dobila sam ponudu od Verice iz No+Vello kako bih isprobala tretmane koje nudi centar. Odlučila sam se za esecijalno čišćenje lica, kojom se uklanja nečistoća iz kože. U prijatnom ambijentu centra na Novom Beogradu(pored Kombank arene) uverila sam u ljubaznost, opremljenost, profesionalnost osoblja koje me je dočekalo. Pored toga, tretman koji sam isprobala je bio efikasan i veoma sam zadovoljna. U prostorijama ovog centra je higijena bila na visokom nivou. Da bi bili što više bili upućeni u tok ovog tretmana, postavila sam nekoliko pitanja.

1.
Lolin svet:Šta je ultrazvučno čišćenje lica?
No+Vello: Ultrazvučno čišćenje lica je metod kojim se čisti gornji površinski sloj koji je najizloženiji deo kože, pomoću špatule se reprodukuju ultrazvučni talasi. Na taj način se čisti sva prljavština koja nam se lepi iz svakodnevnog života.

2.
Lolin svet: Po čemu se razlikuje od klasičnog čišćenja lica?
No+Vello: Prvenstveno se razlikuje zato što nije agresivna metoda čišćenja lica, nema istiskivanja, crvenila, ožiljaka. Može doći do blagog crvenila u retkim slučajevima, ali crvenilo će se povući posle pola sata.

3.
Lolin svet: Kojim tipovima lica se preporučuje?
No+Vello: Svim tipovima lica se preporučuje, samo kod kože koja je pod upalom se ne preporučuje. Inače svaka zdrava koža je pogodna za čišćenje ultrazvukom.

4.
Lolin svet: Koliko traje tretman?
No+Vello: Tretman traje, uz popunjavanje upitnika koji je obavezan, oko 13-15 min. Inače sam tretman traje 10 min posle kog se, uz pomoć masaže nanosi revitalizirajući facijalni fluid.

5.
Lolin svet: Posle koliko tretmana se vide rezultati?
No+Vello: Rezultate možete videti odmah posle prvog tretmana, jer ovde nije bitan broj tretmana kao kod ostalih čišćenja. Zavisi od stanja kože i od nege.

6.
Lolin svet: Koliko vremenski period mora da prodje da bi se ponovio tretman?
No+Vello: Najmanji vremenski period je nedelju dana, ali svakako može da se radi i na dve, tri nedelje, mesec dana u zavisnosti od izloženosti kože prljavštini.

7.
Lolin svet: Da li postoji nuspojave ovakvog vida čišćenja  i u kom obliku mogu biti?
No+Vello: Ne postoje nuspojave, ukoliko se iskreno odgovori na naš upitnik o zdravlju.

8.
Lolin svet: Ko ne može da koristi tretman?
No+Vello: Lica koja imaju problem sa aritmijom, trudnice i osobe koje doje, koji imaju elektrostimulator srca, koji imaju kožu koja je ekstra osetljiva na dodir i koji imaju karcionom.

9.
Lolin svet: Da li postoji starosna granica za ovakav vid tretmana?
No+Vello: Ne postoji starosna granica, ali ukoliko je klijent maoletno lice, pristanak na tretman potpisuje staratelj.

10.
Lolin svet: Da li tretman uključuje posebnu negu pre i posle tretmana?
No+Vello: Ne postoji posebna nega ni pre ni posle, uvek se preporučuje dobra hidrantna krema posle tretmana.

Tretman:
1. Koža se priprema za čišćenje, skida se šminka.
2. Stavlja se na lice fiziološki rastvor(nema hemije) i špatulom se prolazi svaki deo lica.
3. Nakon tretmana stavlja se,uz masažu lica, poseban fluid koji regeneriše i hidrira kožu.







Moj utisak:
Sam tretman lica je bezbolan. Kako su mi špatulom prolazili svaki deo lica, osetila sam blago grebuckanje, ali je bilo prijatno grebuckanje. Nakon završenog tretmana, stavljen mi je revitalizirajući facijalni fluid,uz pomoć masaže, koji je jako prijatnog i prelepog mirisa. Moram da priznam da mi je ovo bio omiljeni deo tretmana. Blago crvenilo mi se povuklo posle bukvalno 10 min i kasnije sam mogla da nastavim sa svojim planiranim aktivnostima tog dana. Trenutno, dok pišem ovaj post, prošlo je 2 dana od tretmana i moram vam reći da sam primetila da mi se T-zona manje masti, lice mi je na dodir meko i nežno i hindratno. Na površinu su mi izašli mitiseri, tu su verovatno oni koji nisu mogli da se očiste tretmanom, već je sam tretman pomogao u njihovom "izlaženju" na površinu.







Glavno pitanje: Da li bih ponovila tretman? Da svakako bih.

Preporučujem vam ultrazvučno čišćenje lica ukoliko ne volite klasična čiščenja, gde vam je lice crveno i naduveno 2, 3 dana posle tretmana. Ukoliko se odlučite za ovaj tretman, pokušajte pre tretmana da skinete šminku kako bi tretman bio brži. Pošto kratko traje, tretman je odličan u pauzama za ručak. Cena tretmana je 3500 din, ali ukoliko ste član No+Vello centra cena je 1750 din. Član No+Vello centra postajete ukoliko uradite tretman fotoepilacije ili fotopodmladjivanja. Zahvaljujem se No+Vello centru za ugodan i prijatan boravak u njihovim prostorijama, i nadam se da ćemo ubuduće saradjivati.

Od sledeće nedelje je aktuelna nedelja žena(03.03-09.03) gde uz 2 uplaćena tretmana fotoepilacije i fotopodmladjivanja, dobijate ultrazvučni tretman lica besplatno i kremu od 50 ml. Tretmane možete iskoristiti do 10. 05. 2014.  Više inforamcija možete dobiti na njihovom sajtu http://nomasvello.rs/ .


Da li ste imate iskustva sa No+Vello?
 Ukoliko nemate da li nameravate da posetite centar i za koji tretman biste se odlučili?

*Iako tretman vid saradnje, uveravam vas da to nimalo nije uticalo na moje mišljenje.

U toku je darivanje. Više informacija OVDE.
Ukoliko želite lajkujte moju fb stranicu https://www.facebook.com/lolinsvetblog.






6 коментара:

  1. Deluje jako zanimljivo. Jos uvek nisam isla ni na jedan tretman lica, ali planiram. Jako koristan post.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман10/3/14

    Opis tretmana me je zainteresovao i svakako cu da probam. Najvise sto nije agresivan kao ostali.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je ono što ga razlikuje od ostalih, nije agresivan i jako je prijatan :)
      Nadam se, ukoliko se odlučiš za tretman, da će ti se svideti.

      Избриши
  3. Ovo je jedan sjajan post,ne znam kako mi je promakao ranije ,drago mi je da ti je pomoglo,nisam nikad bila na tretmanu bilo kog tipa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tijana, ne bih bila ni ja da nije bilo divne saradnje. :)
      Ali znam dosta ljudi koji su bili i mišljenja su im podeljenja, verovatno zavisi od osobe koja radi tretman, njegove stručnosti.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...