25.2.15.

Euro 26 omladinska kartica

Otkad sam postala studnet mnogo više cenim i racionalnije trošim novac.
Pre nego što sam upisala fakultet čula sam da Euro 26 omladinsku karticu i pogodnosti koje ona nudi. Pošto smatram da većina vas ne zna ko može da ostvari pravo na korišćenje kartice kao i koje popuste ona nudi, rešila sam da vam kroz post približim beneficije kartice i odgovorim na neka pitanja koja vas zanimaju.

Slika preuzeta sa interneta

Možete postati vlasnik Euro 26 omladinkse kartice ukoliko imate izmedju 7 i 29 godina. Po čemu se razlikuje od ostalih? Po tome što nudi bezbroj popusta i to ne samo u Srbiji već i u inostranstvu(Evoropa).
Jedino što je potrebno za izdavanje kartice je vaš dokument na uvid(lična karta, pasoš, zdrastvena knjižica(za maloletne)), 1 fotografija veličine za ličnu kartu i 900 din za članarinu koja traje godinu dana od dana učlanjenja.
Spisak mesta gde možeš izvaditi karticu se nalaze na ovom linku.

Šta vama konkretno nudi Euro 26 kartica?
1. UNIQA osiguranje u matičnoj zemlji i inostranstvu;
2. 15% na kupovinu robe koja nije na sniženju u Springfildu;
3. 10% na kupovinu obuće i odeće u Converse prodavnici;
5. Popust na obrok u KFC-u;
6. 50% na kuglanje u Colosseum Bowling Centru;
7. 25% na cenu ulaznica za predstave u Beogradskom dramskom pozorištu;
8. 10% na skii pass kartice;
9. Popust na vozne karte;
10. 20% na sve usluge i programe  Impact Hub-a;

Što se tiče ostalih popusta, oni se menjaju na dve nedelje(moje mišljenje), tako da na ovom linku možete videti koje trenutno popuste možete da ostvarite. Svidja mi se što na ovom linku, ukoliko planirate putovanje, možete videti koje pogodnosti i u kom gradu u inostranstvu možete ostvariti.
Takodje mislim da je bitno da napomenem da postoje različiti popusti u Novom Sadu, Bečeju, Užicu, Subotici, Nišu, Kragujevcu itd. 

Verujem da će, posebno pripadnice ženskog pola, obradovati i ova informacija, a to je da vam kartica nudi i odredjene popuste u odredjenim teretanama, salonima za negu lepote, termine plivanja...
Ukoliko želite možete šerovati post, sigurna sam da bi nekom značio, pogotovo ukoliko se još nije susreo sa pomenutom karticom i popustima.

Da li ste korisnik Euro 26 kartice?
Ukoliko niste da li planirate da postanete? 


4 коментара:

  1. Ovo je sjajno! HVala što si ovo podelila na blogu. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Tanja7/6/15

    Super sto koristis :-) Ja sam je koristila dok sam studirala u Beogradu,dosta pogodnosti.Meni je koristila zbog putovanja,videla sam divnih destinacija u to vreme,koja su obogatila moj zivot.Znam da ima jos nekih kartica,zaboravila sam kako se zovu.Koristi je maksimalno! :-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...