9.6.15.

Multiactiv SUN zaštitna krema za lice SPF 30

Leto nam je odavno došlo, iako kalendar kaže da još uvek traje proleće.
Prošle godine imala sam priliku da prisustvujem prezentaciji Multiactiv SUN kolekcije.  Jedna od glavnih "zvezda" prezentacije je upravo krema o kojoj ću da vam pišem.

Kao mala nikada nisam volela da se mažem kremama
za zaštitu od sunca. Nemam osetljivu kožu, vrlo brzo pocrnim. Ali Bogu hvala na internetu i blogovima koji su mi ukazali na grešku. Sada ne izlazim iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom. Čak i zimi.
Šta kaže Multiactiv?
"Optimalno izbalansirana kombinacija UVA i UVB filtera obezbeđuje visoku zaštitu od štetnog dejstva sunčevih zraka i prevremenog starenja kože. Namenjena je nezi svih tipova kože. Sadrži vitamin E, kao i aktivnu komponentu koja obezbeđuje celodnevnu hidrataciju kože. Posebno se preporučuje za osetljivu i svetlu kožu koja brzo pocrveni. Ne sadrži alergene i štetne sastojke.
Upozorenja
: Prekomerno izlaganje suncu je opasno! Izbegavajte izlaganje suncu tokom najtoplijeg dela dana. Zaštitite se od sunca noseći kapu, naočare za sunce i majicu. U slučaju kontakta sa očima odmah dobro isperite vodom. "
Multiactiv krema nam dolazi u jednostavnom zlatnom pakovanju. Otvor je mali, tako da jednostavno možete istisnuti željenu količinu. Miris je pravi letnji, kokos rekla bih. Prva asocijacija more, plaža. Ne znam zašto sam očekivala da krema braon boje. Verovatno zato što ne volim bele kreme na licu, koje ostavljaju tragove. Ali to nije slučaj sa ovom kremom. Ne ostavlja bele tragove, ni lepljiv osećaj. Niti mi lice deluje masno. Takodje nije mi izazvala nikakve nuspojave u
vidu izazivanja bubuljca. Dosta je lagana krema i pored toga što štiti kožu ona je i neguje i regeneriše. Fino se razmazuje i koža je relativno brzo upije. Sviđa mi se što je vodootporna. Nanosi se 15 min pre izlaganja suncu, na svaka dva sata.
Sastav: Aqua, Octocrylene, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Titanium Dioxide, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Xanthan Gum.

Pakovanje: 50 ml;
Cena: 439 din;
Mesto kupovine: Lilly;
Koju vi kremu koristite za zaštitu od sunca?

13 коментара:

  1. Ovu sam koristila prosle godine kada smo je dobile, sad sam se tek setila da mi treba i za ovu godinu. Meni se dopada jako. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična je, slažem se! :) L.

    ОдговориИзбриши
  3. Tanja9/6/15

    Trenutno koristim Eucerin kremu i zadovoljna sam.Ranije nisam koristila kreme sa zastitnim faktorom,osim leti,kad odem na more.I imala sam hiperpigmentaciju,fleke su mi se pojavile na celu,iako imam taman ten.Naucila sam,zastitna krema i kad je oblacno.

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim Eucerin matitajući fluid. I ja sam zbog pakovanja mislila da je ova krema braon boje. Bilo bi lepo kad bi napravili neku kremicu koja ujedno i izjednačava ten, ali da bude pogodna i za nas sa svetlim tenom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravu si, eto im ideje za sledeće leto. Nisam do sada koristila ni jedan Eucerin proizvod, volela bih da probam fluid koji svi hvale :)

      Избриши
    2. Sledeći put kupujem LRP Anthelios matirajući fluid spf 30. Probala sam tester i lepo matira lice. Ne znam da li sam umislila, ali imam utisak da smanjuje vidljivost proširenih pora. Zato mi se najviše i dopao.

      Избриши
  5. Šmekam ovu, razmišljam se da li da uzmem ovu za letovanje, sun dance fluid ili avonovu sun+ :)
    Čitala sam dosta pozitivnih recenzija za ovu kremicu..pa mislim da ću na kraju za nju da se odlučim. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Korstila sam je i bila mi je super, presla sam prosle godine na eucerin koju i danas koristim ona mi najvise odgovara. :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...