14.8.15.

Serum za usne Beauty Made Easy/ Lip guardian


Sigurna sam da ste svi čuli za serume i čemu oni služe. Ali nije loše da se podsetimo. Serumi su proizvodi lagane teksture koji imaju više aktivnih supstanci. Brzo prodiru u kožu i rešavaju konkretne probleme. Čula sam za serume za lice i za telo. Ali nikada nisam čula da postoji serum za usne. Da li sam jedina?



Šta kaže Beauty Made Easy?
"Serum za usne sa zaštitnom faktorom SPF 15 za intezivnu negu i dodatnu hidrataciju usana sa komponentama od prirodnog šećera. Bez parfema, sa Aloe Verom i Pantenolom. Koristiti 2-3 puta nedeljno ili kada je usnama potrebna dodatna hidratacija. "



Desi se sa vremena na vreme da ima problema sa hidratacijom. A znamo svi da su mat ruževi i suve usne nikako ne idu zajedno.
Tirkizno pakovanje, takve veličine da celo može da vam stane u ruku. I zgodno je za nošenje u torbi, jer ne zauzima puno mesta a pruža izuzetnu negu. Pored roze boje koju volim, tirkiznu boju obožavam. To je verovatno još jedan razlog zašto sam se zaljubila u serum. Preslatka ambalaža se odvrće i sadrži aplikator za nanošenje kao kod ostalih sjajeva za usne ili tečnih karmina. Serum je providan i meni ni malo privlačnog mirisa. Mogu da kažem da mi je miris prilično odbijan.
Verovatno zato što sam navikla na mirišljave balzame za usne. Serum ostavlja blagi sjaj na usnama i potrebno mu je više vremena da ga usne upotpunosti upiju. Upravo zbog tog razloga sam ga nanosila isključivo uveče. Usne su mi nakon seruma izuzetno hidrirane i mekane. Tako da ukoliko imate problem sa suvim usnama trk u Dm po serum, pa da zajedno razmenjujemo iskustva.



Sastav:
PPG-3 Hydrogenated Castrol Oil, Sucrose Acetate Isobutyrate (and) Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Cera Alba, PPG-3 Benzyl Ether Myristrate, Octocrylene, Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Mineral oil (and) Vegetable oil (and) Aloe Ferox Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol.
Na koji način i čime vi negujete svoje usne?


Cena: 639 din;
Količina: 6ml;
Mesto kupovine: Dm;

22 коментара:

  1. Pakovanje mi je preslatko :D Nemam usne sklone isušivanju tako da mi je nepotreban, trenutno koristim Carmex balzame i pružaju i više hidratacije nego što mi je potrebno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste :)
      Carmex želim već dugo da probam :) Hvala na preporuci

      Избриши
  2. Joj bas sam ga gledala al nekako se nisam mnogo udubila kakav je. Sad mi se kupuje. Moram da probam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Moram si ovo nabaviti :O prvi put vidim, a vec mi se sviđa. Imam problem s ispucalim usnama (unatoč hidrataciji izvana i iznutra) vec godinama i jedini proizvod koji mi je bio dobar su labelo lip butteri. Ovo ide na shopping listu, hvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sigurna sam da je serum rešenje za tvoj problem. Odličan je zato što se koristi po potrebi i sporo se troši :) Nema na čemu, čekamo tvoje utiske :)

      Избриши
  4. Isto misljenje imamo. :)) Sve potpisujem. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da nam se poklapaju mišljenja, za sada ga svi hvale :)

      Избриши
  5. Pakovanje je super, bas zanimljivo, nisam ga jos probala, ali planiram kupovinu. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Prvi put vidim ovo, mislim da kod nas u DMu nije dostupno inace bih ga sigurno spazila jer mi je pakovanje bas zanimljivo i svidja mi se sto ima spf :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sigurna sam da bi, jer se u moru labela izdvaja svojom bojom :)

      Избриши
  7. Serum za usne? Sta sve nece da smisle da nas namame :D super deluje i moracu da isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao ne znam, sve neki novi proizvodi na našem tržištu :) Radujem se isprobavanju :)

      Избриши
  8. Ja ga obožavam, mažem ga isto uveče kad idem u šetnju i ne osećam nikakav miris, mora da sam blesava :)

    ОдговориИзбриши
  9. Zanimljivo deluje svakako, mada mislim d aću s eu narednom periodu držati EOSića, mnogo mi se sviđaju sad kad sam ih konačno otkrila :)

    ОдговориИзбриши
  10. Priznajem da prvi put čujem za ovo. Takodje volim tirkiznu boju, a i mojim usnama treba hidrataciha. Očajnički!!! Letnji karmini su uradili svoje... odličan post i vrlo lepo opisan proizvod!! Prelepe su ti i slike!!

    svetjednedevojke.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na komentaru :)
      Ja obožavam tirkiznu boju, omiljena boja već dve godine.

      Избриши
  11. Ovo prvi puta vidim. Ali preslatko izgleda pakiranje.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...