29.1.16.

#DMpetak Balea miceralna voda

Otkad su se pojavile miceralne vode, ja ih koristim isključivo za skidanje šminke. Veliki je izbor miceralnih na našem tržištu i svako može naći odgovarajuću za sebe. Ono što ja očekujem od svake miceralne je da skine šminku, da mi ne iritira lice i da nije skupa. Kupila sam čuvenu Bioderma i bukvalno mi je uništila lice, kad kažem uništila mislim da mi je izazvala crvenilo i perutanje kože.
Srećom, uzela sam putno pakovanje, pa nisam džabe bacila pare. Omiljena miceralna mi je Garnier, međutim Balea je preuzela njeno počasno mesto. 


Šta kaže Balea?
" Balea miceralna za mešovitu kožu. Bez parfema. Za uklanjanje šminke sa lica, očiju i usana. 
  Sa vodom hamamelisa, glicerinom i pantenolom. Za mešovitu i osetljivu kožu. Deluje kao 3 
  proizvoda u jednom: za čišćenje, uklanja šminku i ujedno je i tonik za lice. Miceralna receptura
  uklanja šminku i njene ostatke. Čisti, neguje i čuva kožu od isušivanja. Nije potrebno ispiranje 
  vodom. " 



Kao što vidite, miceralna nam dolazi u plastičnoj i providnoj ambalaži. Ima mali otvor za željeno
doziranje. Prva razlika u odnosu na Garnier je poklopac. Kod Garnier je bilo poteškoća sa skidanjem 
poklopca, kod Balea to ne predstavlja nikakav problem. Često putujem i lakše mi je da preručim u 
manju ambalažu. Miris je neutralan i ne zadržava se dugo na koži. Dovoljne su 2 vate kako bi se šminka skinula u potpunosti, 3 ukoliko skidate šminku sa očiju. Mislim da je bitno da napomenem da ostavlja blag lepljiv sloj na koži, koji se skida vodom. Meni to ne predstavlja nikakav problem, jer uvek nakon miceralne vode koristim gel za čišćenje lica ili penu. Dakle, veoma sam zadovoljna proizvodom. Na policama Dm-a naći ćete miceralnu vodu za mešovitu i za suvu i osetljivu kožu. 
Činjenica je da je proizvod 3u1, ali ja sam ga koristila samo kao sredstvo za skidanje šminke, tako
da ne mogu da tvrdim da li i ostale funkcije vrši jednako dobro. 


Količina: 400 ml;
Cena: 399 din;
Mesto kupovine: DM; 

Koja je vaša omiljeno sredstvo za skidanje šminke? 

29 коментара:

  1. Ja kad koristim micelarnu (za skidanje sminke i ciscenje lica), takodje se posle toga umijem, pa onda stavljam tonik. Ovu nisam probala, za sad mi se NUXE najvise svidela, a imam jednu Yves Rocher na cekanju. :)Sve su mala pakovanja, i ja vise volim da prvo isprobam sa manjim pakovanjem da vidim da li mi odgovara. Ovu bih mogla na leto. :) Vidim da sadrzi Hamamelis, ja tragam za cvetnom vodom hamamelisa, ne znam gde bih mogla da je kupim...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prošle godine uvela sebi to pravilo, odosno posle miceralne sledi čišćenje lica pa tonik. I mogu da primetim značajnu razliku u stanju i kvalitetu svog lica. Nuxe nisam probala, ni jedan njihov proizvod ali želim da probam čuveni balzam, ali zbog cene je na čekanju. YR kupke su mi odlične, pritom su dosta pristupačne. Taman će da ti traje miceralna celo leto, jedva čekam da pročitam tvoje utiske o njoj :)
      Na žalost ne znam da bi mogla da je kupiš, ali ukoliko saznam javiću ti :)

      Избриши
  2. Probaću Baleinu miceralnu.Do sada sam koristila Garnijerovu. Baleini proizvodi koje sam do sada probala su mi ok,sem dvofaznog sredstva za skidanja šminke oko očiju koje mi nije bilo ništa posebno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da sam vas zainteresovala za Balein proizvod. Generalno nema grešaka sa njihovim proizvodima. Ukoliko se desi greška, nije strašno jer su veoma pristupačni i raznoliki. :)

      Избриши
  3. Iako nije prilagođeno mom tipu kože probala sam, ne mogu reći da mi je škodila, ok mi skida šminku ali osećaj koji mi ostaje na koži mi nije najprijatniji, verovatno baš zato što mi ne paše po tipu kože, ali da skida sve , skida jako dobro :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguće da je zbog toga. :/
      Ja bih je koristila onda samo za oči, a za lice ono što odgovara mom tipu :)

      Избриши
    2. Probaću tako pa ću videti da li mi očima odgovara, jer i tu sam baš zeznuta pogotovo tu mi Nivea jedina ne smeta ni kad prsne u oko :/

      Избриши
  4. Micelarne vode još nisam koristila - trenutno koristim Dermix mleko za skidanje šminke, kojim sam oduševljena! A istina je da sa Baleom nema greške, samo treba pronaći proizvod koji ti odgovara. Meni trenutno baš odgovara njihova linija sa voćnim kiselinama i to 3u1 piling, maska i gel za čišćenje lica i noćna krema koju nanesem nakon čišćenja lica, baš primećujem da mi je koža hidriranija i u boljem stanju. :) Već sam planirala, a i sada ću definitivno, kada potrošim mleko, da uzmem Baleinu micelarnu da se isprobamo. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divno je to čuti :) Dermix je čudo od brenda, skoro svaki njihov proizvod je pun pogodak.
      Odličan izbor za voćne kiseline, zima je pravo vreme da se koriste(zbog sunca). Nisam ih probala, ali obratiću pažnju pri sledećoj kupovini. Ostaje nam da čekamo tvoje utiske kad budeš probala Balea miceralnu :)

      Избриши
  5. Na isti načim i ja koristim miceralnu, kao i ti. Slažem se da je garnier najbolja. Kada sam procitala tvoj post, počela sam detaljnije da pratim situaciju i kod drugih koleginica o ovom proizvodu. Mozda je i do kraja i kupim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da nam se mišljenja poklapaju :)
      Nadam se da će biti uskoro još po koja recenzija :)

      Избриши
  6. Imam i super mi je. U usporedbi s Garnierom losija je jedino jer mi Balea puno vise iritira oci ali sve u svemu puno bolja od Garniera. Potpisujem sve sto si napisala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na svu sreću nemam osetljive oči, ali mogu samo da zamislim kakve probleme imaš pri izboru miceralnih zbog tog problema. :/

      Избриши
  7. Ja inace koristim posebna mleka za skidanje sminke. Nikako mi micelarne vode ne odgovaraju, mada za ovu i Garnier svi kazu da je odlicna. Mozda nekad predjem na ovo. :)
    Inace, jako lep blog uclanila sam se..♥♥

    Na mom blogu je novi post "Zasto Disney serije imaju smeh u pozadini" pa pogledaj. :)I uclani se ako mozes. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguće je da ti nešto u sastavu ne odgovara. Ne bih ja rizikovala na tvom mestu ako si već pronašla nešto što ti odgovara, ipak je lice upitanju. Hvala ti puno na lepim rečima i ja sam se učlanila u tvoj :)

      Избриши
  8. I meni je super Balea micelarna. :) Garnier mi je jako losa bila, izazivala mi je ogromne bubuljice.. I to mi se prvi put desilo sa njom. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja inače ne volim Garnier proizvode, posle lošeg iskustva sa njihovog BB kremom koja mi je bukvalno upropastila lice. Dala sam šansu njihovoj miceralnoj jer je svi hvale i nisam se pokajala. A Baleinim kvalitetom sam se iznenadila. Meni je npr. Bioderma izazvala crvenilo po licu dok se drugi kunu u nju. :/

      Избриши
  9. Nisam probala Balea miceralnu ali cu je obavezno kupiti kada potrosim Garnier. Miceralnu koristim isto kao i ti,iskljucivo za skidanje sminke i posle nje ide gel za ciscenje lica,tonik itd.,jedino sto ja pre miceralne koristim maramice za skidanje sminke. Odlican post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 90% ljudi za koje znam koristi Garnier izgleda da većini odgovara. Ja maramice koristim baš retko, i to samo na očima. Hvala puno na pohvali znači mi puno :)

      Избриши
  10. Ovu miceralnu nisam probala,ali mozda,jer sam bas postala zavisna od miceralnih,volela bih da i ovu probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam ksto postala zavisna, najbolji proizvod za skidanje šminke. :)

      Избриши
  11. Анониман2/2/16

    Micelarna i samo micelarna za skidanje sminke ( moj odgovor na gore postavljeno pitanje :)). Naravno, posle nje obavezno gel / pena, itd. Imam i Nivein dvofazni skidac ali ne volim tu uljastu strukturu, samo me umasti i ide mi na nerve :). Sad koristim Mixinu sa zelenim cepom a sledeca na spisku je Baleina. Inace, najgore mi je skidala sminku Eveline, a Garnier mi je izazvala haos, peckanje, bubuljice i lisajeve kod usana :|. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, ti si baš imala neprijatno iskustvo sa Garnier :/ Eto dokaz da ne odgovara svima isti proizvod. Nadam se da si brzo rešila haos. Eveline miceralnom sam bila zadovoljna, ali brzo sam je potrošila i nastavila da koristim Garnier. Čekam da čujem tvoje utiske o Balea, nadam se da će nam se iskustva poklopiti :)

      Избриши
  12. Izgleda mi super. Razmišljala sam koju micelarnu uzeti, ali ih ja ne bih koristila baš češto jer ne nosim svakodnevno šminku. Sve u svemu super ti je post :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja ne koristim svaki dan šminku, pa mi zbog toga miceralne dugo traju. Drago mi je da ti je post koristan i hvala puno :)

      Избриши
  13. Ne znam da li su u BiH dosle ove micelarne, ali jedva čekam da probam jer Garnier je i moja omiljena pa vjerujem da će mi i ova odgovarati :)

    ОдговориИзбриши
  14. Imam je, ali još nije došla na red za isprobavanje jer trošim stare zalihe :D Nadam se da ću biti zadovoljna kao i ti :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...