29.3.16.

Marrakesh Oil light

Da li vam se desilo da čitate hvalospeve o nekom proizvodu na blogovima, dobijete mogućnost da ga probate i već nakon prvog korišćenja se oduševite efektima?
Pa meni se upravo to desilo sa Marrakesh uljem. Bukvalno sam jedva čekala da napišem recenziju, da ga nahvalim na sva usta i da ga svima preporučim. Znate da sam specifična kada su proizvodi za kosu upitanju i da sam probala, pa da se ne lažemo mnogo proizvoda. Ali od svih tih proizvoda, najviše se radujem korišćenju ulja, jer sam primetila veliku promenu u kvalitetu svoje kose.


Šta kaže Marrakesh?
"Marokansko Arganovo ulje Marrakesh Light je idealan proizvod za finu, suvu, tanku i oštećenu kosu tretiranu blanšom.Marrakesh Marokansko ulje original kombinuje moći arganovog ulja, koje omogućava zaštitu i izuzetan sjaj, sa negujućim i hidrirajućim svojstvima ulja konoplje.
Sa Marakesh Argan uljem odmah imate vidljive rezultate:

  • vitalna i svilena kosa
  • dodatna nega i briljantan sjaj
  • duboka hidratacija
  • smiruje nemirnu kosu
  • termo zaštita
  • skraćuje vreme sušenja i do 50%
  • brzo se upija bez osećaja masne kose
  • poboljšava delovanje boje i blanša
Za dodatnu negu nanesite Marrakesh Oil ravnomerno na vlažnu kosu i stilizujte je kao obično. Proizvod je idealan i za ispravljanje kose. Koristite male količine bez fena za mekoću, savršeno oblikovanje i briljantan sjaj kose.

Savet:
Dodavanjem samo par kapi boji, izbeljivaču ili ispravljaču lakše se nanose preparati, dobijate punocu i ujedno negujete kosu. Vraća vlažnost i kondiciju kosi, pojačava efekte tretmana.
Najbolji potpuno prirodan proizvod za negu kose: bez parabena-bez propilen glikola-bez boje-bez alkohola. "




Ulje je providno i gusto. Odmah da vam kažem da će dugo da vam traje. Ja ga koristim pa skoro svaki dan evo već dva meseca i stigla sam tek do polovine bočice. Ambalaža je staklena, skeptična sam bila, jer sam mislila da će da pukne pri prvom padu. Ali kad sam videla da je preživela pad u kupatilu, shvatila sam da je reč o kvalitetnoj i jakoj ambalaži. Bočica je tamna, kao one stare apotekarske boce. Ali sa druge strane providna i možete da vidite koliko ćete još uživati u blagodetima ulja. Miris je po mom mišljenju savršen i dugo ostaje na kosi, što je za mene uvek plus.
Koje sam rezultate primetila na svojoj kosi nakon korišćenja ulja? Prvo kosa mi se mnogo brže sušila nego inače. Postala je nekako svilenkastija i nežnija na dodir, nije bila onako naelektrisana kao da četku u životu nije videla. Nije bila beživotna, već dosta sjanija i ravnija. Uglavnom preporodjena, ako tako mogu da kažem. Svidja mi se što pumpica idalje radi, posle skoro 2 meseca intezivnog korišćenja, što je potrebna mala količina(jedan stisak), što je dala odredjene i dugoročne efekte mojoj kosi(tj.dok je ja ne budim svojom nekom glupošću ponovo uništila).


Cena: 2150 din;
Količina: 60ml;
Mesto kupovine: Damb.rs

Koje vi ulje korisite za negu kose?

8 коментара:

  1. Dobila sam u Grazia beauty box-u proslog leta Orofluido serum od 5ml i koristim ga naporedo sa Avonovim serumom, ali mi je Orofluido top. Mislim, pise da je Orofluido eliksir, a Avon serum, al ih ja vidim kao ulja :-) A ovaj Marrakesh je skup kao djavo, mada bih ga ja probala, kad orobim neku banku recimo :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E taj još nisam probala, tj stoji mi negde u nekoj fioci tester i nikako da probam :D
      Poslala sam ti tester Marrakesh ulja, nadam se da te je oduševio kao i mene :)

      Избриши
  2. Ja sam probala uzorak ovog ulja i jako mi se dopalo, a Marrakesh obožavam , probbala sam serum za ravnanje kose a sad koristim proizvod ENDZ obožavam ih savršeni su :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za krajeve ulje? Zvuči kao savršen proizvod za moje krajeve :)

      Избриши
  3. Verujem da je ovo ulje odlicno jer sam bas puno puta cula kako ga sve devojke hvale,sigurno cu ga probati,jeste mu cena jaca,ali vredi! Za sad koristim baleine kapi, i avonove kapi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, pritom se baš sporo troši. I ja isto koristim Balea ulje, nemoguće ga je potrošiti. :)

      Избриши
  4. Citala sam dosta o ovom ulju,svi ga nahvališe da je dobro,sad moram da probam 😀😀😀

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...