5.5.16.

Kolekcija labela

Vi koji me duže pratite znate za moju bolest. Vi koji ste prvi put kliknuli na moj post, pre svega dobrodošli na blog. Ova blogerka je bolesna, ali bukvalno u svakom smislu bolesna. Za tu bolest nema leka, sem da joj se zabrani svaki mogući pristup drogerijama. Ali sigurna sam da bi se i ona pored toga snašla i kupila par labela, čisto da joj se nadju. Nema jadna dovoljno kod kuće i ko zna kada će to sve da potroši.

Ovako to izgleda na polici u jednom ćošku. Korpicu sam kupila u JYSK-u oko 150 din.


Krećem od moje najveće ljubavi, to su naravno Eos balzami.O njima sam pisala u ovom postu, a njih možete kupiti u DM-u i koštaju 750 din. Okej, siguno se pitate šta će mi labelo od 750 din, ima mnogo jeftinijih i boljih. Upravu ste ima jeftinijih a možda i boljih, ali EOS je pre svega prirodan proizvod. Dugo će vam trajati i pruža zadovoljavajuću hidrataciju. Mišljenja su oko hidratacije podeljena, ali meni je drago da ja spadam u grupu žena koje su oduševljene ovim lopticama. Omiljeni mi je naravno Summer Fruit,tj.crveni a najmanje mi se svidja narandžasti. 

Oh da te malene metalne posudice su morale biti moje. Takodje posvetila sam im post. Nameravam da kupim i karamelu, ali verujte ne mogu nigde da je nadjem tako da ako je negde vidite javite obavezno. Kokos sam dobila zahvaljujući najdivnijoj blogokoleginici Moni koja je znala koliko sam luda za macalicama. Cacao sam isto dobila zahvaljujući još jednoj blogokoleginici Tijani. Borovnicu mi je kupila najbolja drugarica u Nemačkoj, a ostale možete kupi kod nas. Vanilla&Macadamia mi je izbor za zimu, dok je kokos za leto. Ukoliko ne volite jake mirise, onda je Original odličan izbor. 

Još jedne loptice, ali ove su em duplo jeftinije em imate veći izbor ukusa. Upitanju se Dexe balzami i o njima sam pisala ovde

Nešto što nije labelo, ali pomaže kod veoma suvih usana. To je serum za usne Beauty Made Easy.

Čuveni Baby Lips. Gle čuda i o njima sam pisala(baš čudno). O prvoj kolekciji sam pisala ovde i o drugoj ovde. Koliko su popularni govori i činjenica da mi je post o njima jedan od najčitanijih. 
Obožavam Cherry Me i Hydrate, Electro mi nešto nisu prirasli srcu, ali nema veze.

Olival sam takodje dobila od Mone u paketu prošle godine. Mislim da se ne mogu kupiti kod nas, ako grešim ispravite me. Groždjana mast divnog mirisa, zgodnog pakovanja za manji neseser.

Imam i Labello, ali njih nekako stalno gubim, pa kupim novo pa onda to "izgubljeno" nadjem i tako u krug. Zato na slici imam dva ista labela.

Ne moram da vam pričam koliko je bitna zaštita vaših usana od UV zraka. Moj izbor su naravno DM SUN DANCE labela, jedan kao klasično labelo sa zaštitnim faktorom 50, dok je drugo u tubi sa zaštitinim faktorom 30. Malo više o ovim labelima možete saznati u ovom postu.

Sledeća labela su različitih brendova. Herbateria labelo od vanile sam dobila od moje najdraže Tijane, Logona sam osvojila kod blogokoleginice Teodore, Rosal je bio deo Glambox-a, Oriflame od nara koristim već par godina, Limun sam dobila iz Bugarske, The Body Shop sam ukrala mami(izvini mama :D) i na kraju moj favorit Balmi sa mirisom kokosa kupljen u Parizu.

Mislim da nema boljeg načina da završim ovaj post sa najzanimljivijim labelima. Em identično mirišu kao gazirana pića em lepo izgledaju. Coca Cola labelo u čepu kupila sm prošle godine u Coca Cola radnji na Trgu, a set sam kupila u inostranstvu o ceni od 1600 din, što mu dodje 320 din po labelu. Ako vas zanima set javite mi se u inbox fb stranice. Neke Lip Smackere možete kupiti i u Lilly-ju, ali videla sam samo par njih.

Koje je vaše omiljeno labelo? Da li ih i vi skupljate kao i ja? 

33 коментара:

  1. I ja imam labela i mazalice...ali ti si me prevazisla u svakom smislu...electro imam i sto se tice nege nisam zadovoljna,vise mi dodje kap sjaj...kiss

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kažem ja lepo da sam bolesna meni niko ne veruje :D Nisam ni ja, a ni boje mi nešto ne odgovaraju.

      Избриши
  2. Hahahaha! Jako sam se zabavila gledajuci tvoju kolekciju, stvarno si genijalna! Volim i ja balzame za usne, imam uvek po 5-6 komada raznih, isto tako ih gubim i nalazim... Ovaj Coca Cola cep mi jako primamljivo deluje, a celokupan utisak je da imas fantasticnu zbirku slatkih malih mackalica. Svaka cast na upornosti u sakupljanju! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Klasika kupiš izgubiš pa opet kupiš pa nadješ ovo prvo :D Hvala puno na pohvalama :)

      Избриши
  3. E nek si bolesna ja te ipak volim :). Meni je to slatko, znaš da si i mene zarazila, Dexe su mi omiljeni nekako mi prijaju najviše i drago mi je da ih i ti voliš, a ove poslednje bi volela da imam , bar jedan 😄

    ОдговориИзбриши
  4. Kraljice! :-D 45, pa dobro, nije strasno :-D :-D :-D Imam tacno 4x manje labela od tebe, ali su favoriti definitivno eos, pa dexe, pa skizz koji je malo cudan ali je dobar, pa eucerin, pa lip butter od makadamije, pa...itd. :-D Pisi o kola setu i o ovom iz Pariza, on me bas zanima, nema veze sto nema kod nas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma uopšte nije strašno :D E skizz još uvek nisam probala, svi kažu da je super i da miriše na pomorandžu. Imaću ga u svojoj kolekciji uskoro nadam se. :) Hoću :)

      Избриши
  5. Meni su se bas nagomilali u poslednje vreme!Ovaj koka kola set mi je tiha patnja...bila sam u Beču s namerom da ih kupim,prodjem pored njih i ne primetim ih na vreme...Eose takodje obozavam,imam ih 8 i može se reći da vec postaju opsesija 😂😂
    Supwr post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaš u inostranstvu i Claire's prodavnicama. :) Ja želim da ih sve skupim, mislim na Eos-e. :D

      Избриши
  6. Imam ih dosta i volim ih!Uvek imam po 3-4kom.u torbi☆☆☆

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam u svakoj po jedan, mada najviše koristim Eos Summer Fruit :)

      Избриши
  7. Pa, posto sam bolesnik za labela isto ko i ti, mnogo me zanima jel ima jos da se kupi ovo kokakola u cepu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema, moglo je samo da se kupi u Coca Cola radnji na Trgu. Možda će opet biti te radnje na leto. :)

      Избриши
    2. Jaooooooooooooooooooooo, pa steta! Celo leto necu biti tu pa nema Coca Cola balzama za mene! :(
      Ps. Imam dve zelje:
      -Da li mozes da napravis post o tome sta poneti na putovanje.
      I tam,tam,tam!
      Da nastavis sa yt! :)

      Избриши
  8. Kolekcija na kojoj bi ti svaka devojka pozavidela☺
    Milica sa bloga ,, Šminke nikad dosta"

    ОдговориИзбриши
  9. Kukuu, pa ti imas dozivotne zalihe :-) :-) super kolekcija!

    ОдговориИзбриши
  10. Ja imam nekoliko, ali ti si bas poblesavila za mazalicama :D
    Divna, predivna kolekcija, ovaj cep Coca-Cola je bas zanimljiv, neobican, a i set super izgleda :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Set je odličan za osnovce, taman im ostaje metalna posuda oju npr. mogu iskoristi kao pernicu :) Ja sam skroz poludela za labelima, lepo sam vam rekla :D

      Избриши
  11. U kojoj radnji si tačno kupila coca cola labela?

    ОдговориИзбриши
  12. Bozeee koliko ih je. Ja ih nemam bas toliko ali jako ih volim :)

    ОдговориИзбриши
  13. Woow! Bas ih dosta imas :D super je :)

    poseti moj blog bmmybeautyworld.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Shvaćam tvoju opsesiju jer ju dijelimo:) Imam većinu mazalica kao ti. Moja kolekcija broji više od 35 različitih mazalica i nikada ih dosta:)

    ОдговориИзбриши
  15. Imam 125 balzama za usne i za sada za negu najbolji su mi Labello lip butteri, mada oni su mi na noćnoj bazi dok se na drugom mestu nalazi Velneini balzami. Labela koja koristim tokom dana su uglavnom lagana i raznih mirisa. Ne mogu nijedno labelo tokom dana namazati više puta, pa zato stalno menjam.Obično omiljene najmanje koristim, ne znam zašto Omiljeni su mi:
    1. Oriflame Love Nature, strawberry
    2. Rosal Magic Glow
    3. Rosal Milk&Honey
    4. Velnea Raspberry
    5. Chupa Chups Strawberry & Cream
    Najviše me privlače sa veselim i zanimljivim pakovanjima.

    ОдговориИзбриши
  16. lakse mi je sto nisam jedina koja ima opsesiju labellima , poistovetila sam se sa tobom , skupljam ih i ako ne znam kada cu sve to potrositi
    Kisses :)
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман16/1/17

    I ja isto obozavam labela😁 Moze se reci da sam zavisna. Imam 63 ja mislim. Sve ih obozavam , a narocito baby lips i eos😊. Eosa imam 5, nameravam da kupim jos, a baby lipseva imam 8 ja mislim, nameravam da kupim jos punoo... Lip butteri su mi savrseni , imam original, raspberry rose, vanilla&macadamia i coconut i omiljeni su mi vanilla i macadamia i kokos. Zelim da kupim borovnicu i kakao ali ne mogu nigde da ih nadjem, ako vidis negde obavezno javi😀.

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман16/1/17

    Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...