5.4.14.

Freeman maska sa aktivnim ugljem i crnim šećerom

I sama smatram da je potrebno vreme, barem mesec dana, da bih videla rezultate nekog proizvoda. Da budem iskrena, nisam mogla da čekam da prodje toliko vremena kako bih vam prenela oduševljenje izazvano ovim proizvodom.
 



Šta kaže Freeman?
"Piling i maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim secerom, se preporucuje za sve tipove koze. Aktivni ugalj je antibakterijski ,skuplja masnocu sa koze lica i sprecava upalne procese.
Crni secer osvezava kozu i lice je sjajno i detoksinirano.
Upustvo za upotrebu: nanese se na lice i vrat, da odstoji 5 do 7 minuta, zatim se masira lice i vrat minut ili dva , i ispere se toplom vodom .Koristi se dva puta nedeljno ili po potrebi."

Šta kažem ja?
Već nakon prvog korišćenja ovog pilinga shvatila sam zašto je 2013. godine proglašen kao najbolji kozmetički proizvod. Jednostavno nije isti kao ostale piling maske koje sam do sada koristila. Kada sam se prvi put kotistila piling, stavila sam ga na celo lice, preporučuje se da se stavlja i na vrat. Pod prstima sam osetila toplinu, kao da mi se obrazi zagrevaju. Osete se pod prstima kristali šećera. Ostavila sam da deluje oko 10 min, nakon toga sam se umila toplom vodom. Lice nakon piling maske je sjajno, bez masnoće, čisto i nežno na dodir i na oko. Kao da se skinuo neki sloj kože natrpan prašinom i nečistoćom. Jednostavno osetite kako koža nakon ovog pilinga može da "diše". Osim toga lice deluje odmorno i sveže. Jako je prijatnog i sladunjavog mirisa. Što se tiče teksture, nije preterano guste strukture,bar ne koliko sam ja zamišljala.  Pretpostavljate, crne je boje zbog uglja i crnog šećera. Jedino što mi smeta, je to što pakovanje ne može da se zatvori do kraja, zbog kristal šećera. Možete da vidite na slikama o čemu pričam.







Pakovanje: 150 ml;
Cena: 610 din;
Mesto kupovine:http://www.kozmetika-teatar.rs

Ukoliko želite lajkujte moju fb stranicu
https://www.facebook.com/lolinsvetblog

Koje pilinge vi koristite?

8 коментара:

  1. Čekam utiske i o onim jastučićima protiv podočnjaka pa da napravim i ja porudžbinu. Ovo definitivno uzimam, imam sve hidratantne maske, nijednu ovakvu koja lepo očisti lice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bice ubrzo i post o jastučićima :) Javi utiske za masku, nadam se da će ti se svideti :)

      Избриши
  2. Maska je fenomenalna! Jedna informacija za sve kojima je blizu Novi Beograd, ta maska je u Rodicu oko cetristo pedeset dinara. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala što si podelila sa nama tu informaciju, sigurna sam da će svima značiti pri kupovini :)

      Избриши
  3. Moja tiha patnja.. Eh..
    Nadam se da ću biti u prilici da nabavim ovaj piling, jer ga SVI hvale :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...