13.11.13.

Recenzija: Lipo tonik sa vocnim kiselinama

Evo dosla je i na redu moja prva recenzija:)
U pitanju je Lipo tonik sa vocnim kiselinama.Ovaj tonik sam kupila prosle godine po preporuci dermatologa i mogu vam reci da je odlican i da prija mojoj kozi.

Postoje dve verzije ovog tonika sa 5% i 10% glikolne i mlecne kiseline.Druga verzija se koristi za profesionalnu primenu.


Sta kaze Lipo?

"Namenjen je toniziranju masne,mesovite i neciste koze.Obezbedjuje blag hemijski piling jer sadrzi 5%  glikolne i mlecne kiseline.Cisti i otvara pore"

Sta kazem ja?

U potpunosti se slazem sa gore navedenim.Kada operem lice gelom,nanesem na tufer ovaj tonik i blago natapkam na lice i vrat,sacekam da se to upije i posle namazem kremu.Jos natapkam i na ledja ukoliko mi izadje neka nepravilnost.Samo da znate ovaj tonik prelepo mirise.

Pakovanje:150 ml;
Cena:220 din;
Mesto kupovine:Lipo prodajno mesto;


Ukoliko se odlucite da probate ovaj tonik nadam se da cete da delite moje misljenje:)

Da li ste koristili nekad Lipo kozmetiku?

6 коментара:

  1. Gde moze da se kupi ovaj tonik I da li I 10% moze da se nadje tu?

    ОдговориИзбриши
  2. Ja mislim da moze da se kupi tonik 10%.Prodajna mesta su :Uzun Mirkova 3(TC Singidunum),to se nalazi na okretnici trola na trgu,Tomazeova 45 i Jug Bogdanova 3

    ОдговориИзбриши
  3. Interesantan proizvod,volela bih da ga probam,samo me interesuje koliko cesto ga nanosis?

    ОдговориИзбриши
  4. Nanosim ga svaki drugi,treci dan,vise ga koristim u predelu ledja i bas mi je pomogao kod nepravilnosti u tom predelu u kombinaciji sa lipogelom(isto njihov proizvod).Probaj ga pa nam javi utiske :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nikad nisam koristila nešto od njih, ali vidim po tvojim prethodnim postovima da nam uglavnom odgovaraju isti proizvodi za lice, tako da ću sigurno kupiti ovaj losion da probam. Posebno mi se sviđa to što nema alkohola. :)

    ОдговориИзбриши
  6. I meni je najbitnije da proizovde koje koristim za lice ne sadrze alkohol.Kupi pa mi javi utiske,ja sam odlusevljena mirisom i dejstvom ovog tonika :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...