23.11.13.

Recenzija: TriAcneal krema

Jedva sam cekala da dodje na red recenzija ovog proizvoda.Ova krema mi se,pored Effaclar duo,pokazala najboljom za uklanjanje nepravinosti na licu.


Sta kaze TriAcneal?
"Avène Triacnéal krema je novi proizvod za aktivnu dermatološku negu za masnu i problematičnu kožu sklonu nastanku akni. Avène Triacnéal  krema je terapijski proizvod sa kombinacijom retinaldehida i glikolne kiseline i novog patentiranog sastojka Efectiose®, koji ima komedolitičko, antibakterijsko, keratolitičko i protivupalno delovanje. "



Sta kazem ja?

Prosle godine sam kupila ovu kremu i jos uvek se nisam pokajala.Slazem se sa gore navedenim.Na mestu gde stavite kremu se vrsi hemijski piling i nastaje nova koza.Moze doci do peckanja i crvenila na kozi.Gusta je krema i zute je boje.Lako se razmazuje i sporo trosi. Stavlja se samo uvece,nikako po danu,i dok koristite ovu kremu  izbegnete odlaske u solarijum takodje i izlozenost lica na suncu.Zato se ne preporucuje da se ova koristi krema leti i da se koristi krema sa zastitnim faktorom.TriAcneal se stavlja na suvu kozu,samo na fleku ili bubuljicu,nikako na celo lice.Prve dve nedelje stavljanja kreme lice mi je bilo uzasno i htela sam da dodjem u iskusenje da je bacim u djubre.Sramota me je bilo da izadjem negde sa takvim licem.Posto sam mislila da mi krema uopste ne pomaze otisla sam kod dermatologa i rekla joj svoj problem,na sta mi je ona rekla da je upravo to sto krema radi veoma dobro tj.da je to faza "ciscenja" gde sve izlazi na povrsinu lica.Tako da ukoliko vam se to desi,ne ocajavajte jer ova krema daje iznenadjujuce rezultate.Nakon te dve nedelje ten mi je postao ujednaceniji,fleke manje vidljive a nastanak novih bubuljica se smanjio.

Pakovanje:30ml;
Cena:1600 din;
Mesto kupovine:Apoteka,Lilly;

Obavestenje: 26.11.u apoteci Srbotrade je promocija Avene proizvoda:)
Koristite li vi Avene proizvode?

6 коментара:

  1. Dvoumila sam se i uzela Effaclar duo, koji je zaista dobar, ali bih volela da probam nesto i za ciljano nanosenje. Tako da ce ovo biti moj izbor, verovatno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se nisam pokajala,dosta mi je pomogla ova krema.Moras minumim da je koristis 3 meseca,mada meni su rezultati bili vidljivi nakon mesec dana i obavezno samo uvece stavljaj kremu nikako preko dana(preko dana mozes effaclar duo koji vec koristis),javljaj utiske i nadam se da cemo da delimo isto misljenje sto se tice ove kreme :)

      Избриши
  2. Анониман14/12/13

    Najbolja! I ja sam pisala o njoj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, jedna od boljih krema za uklanjanje nepravilnosti na licu :)

      Избриши
  3. Meni je dermatolog preporucio ovu kremu, s tim sto mi je rekao da stavljam na celo lice osim na predeo oko ociju. A sad vidim ovde da se ne stavlja na celo lice. Zasto ne?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je isto preporucio ali mi je rekao da stavljam ciljano na bubuljicu ili fleku. Zasto tako ne znam, ali meni je na taj nacin pokazala najbolje rezultate.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...