13.11.13.

Recenzija:Effaclar duo

Danas cu vam pisati o ovoj cudotvornoj kremi o kojoj svi pisu.

Kao i vecina zena i ja vodim bitku sa bubuljica,mozda cak i vise nego ostali buduci da sam jos uvek u pubertetu.Moja koza je kombinovana(T zona masna,obrazi suvi).Ovu kremu sam kupila na nagovor dermatologa i nisam se pokajala.

Effaclar duo je proizvod iz linije Effaclar,proizvodjaca La Roche-Posay iz Francuske.Ovaj proizovod je u rangu sa Avene,Vichy i Uriage proizodima,i po kvalitetu i po ceni.Krema je bele boje,nit je gusta nit je vodena.Dolazi nam u plasticnom belom pakovanju od 40 ml,sto nam omogucava lakse koriscenje.


Sta kaze Effaclar duo?
"EFFACLAR DUO je kompletan proizvod za negu kože koji kombinuje 4 aktivna sastojka koji deluju na dva glavna simptoma kože sa nepravilnostima: Izražene nepravilnosti; niacinamide i pirokton-olamin deluju protivupalno i štite kožu od nastanka novih nepravilnosti. Pore začepljene sebumom: kombinacija LHA i linolne kiseline odčepljuje pore i podstiče odstranjivanje odumrlih ćelija odgovornih za blokadu pora. Ti aktivni sastojci kombinovani su sa termalnom vodom La Roche-Posay koja umiruje, deluje protiv iritacija i umanjuje crvenilo."

Sta kazem ja?

Slazem se u potpunosti sa gore navedenim.Koristim ovu kremu u kombinaciji sa La Roche Posay termalnom vodom,jer smatram da mi je tako delotvornija sama krema.Ovu kremu nanosim samo ujutru.Takodje,je koristim i kao bazu za sminku,stvarno je odlicna.Nanesem je na celo lice.Kada je stavim,lice mi je brzo upije i to mi se jako svidja sto ne moram da cekam.Dosta njih se zalilo da im je ova krema "spalila" lice,meni se to do sada nikada nije desilo.Posto je krema jako agresivna,i ukoliko nemate masnu ili kombinovanu kozu,nece vam odgovarati,stvorice vam jos veci problem.Cak i dosta njih pogresi prilikom stavljanja ove kreme,misleci da ako kremu stave u debljem sloju da ce biti delotvornija.Dovoljna je samo mala kolicina.Ovo mi je 5 pakovanje.Mada na pocetku mi je bila delotvornija,a sada kako vreme odmice nije isti efekat.Da li je to zbog toga sto imam manje nepravinosti nego pre ili zato sto mi se mozda koza zasitila ove kreme ne znam ali je i dalje koristim.Prvo pakovanje sam kupila ovde kod nas u Srbiji a drugo u Francuskoj.I iskreno vidi se razlika u proizvodima kupljenih na nasem i njihovom trzistu.Kada sam kupila u Francuskoj krema je bila gusca,delotvornija samim tim i kvalitetnija.
Trenutno ovu kremu mozete naci u promotivnom pakovanju.Vise o promociji mozete pogledati OVDE.

Pakovanje:40 ml;
Cena:1250 din;
Mesto kupovine:Apoteka Srbotrade(mozete kupiti i u Lilly,Dm i ostalim apotekama)

Imate na OVOM SAJTU  mogucnost da odredite profil osetljive koze i ukoliko se odlucite za kupovinu preporucene nege za lice,pokazivavanjem brosure dobicete La Roche Posay termalnu vodu:)

Koja su vasa iskustva sa ovom kremom?

Sta vi koristite protiv nepravinosti na kozi?





6 коментара:

  1. Ova krema je jedna od najboljih,volim je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste,i stvarno dugo traje i obecava rezultate redovnom upotrebom :)

      Избриши
  2. Obozavam La Roche Posay! Imam Cicaplast baume b5 :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam koristila taj proizvod,ali vidim na internetu da ga svi koji imaju suvu kozu hvale.Bas cu da uzmem testr da probam :)

      Избриши
  3. Ja imam problem,sa tim da mi koza brzo postane imuna na neki preparat,i retko se odlucujem za neke skuplje varijante,jer sam prinudjena da menjam prparate cesce nego obicno! Ova kremica je bas zanimljiva,ali mi je Flogocid mast mnoooogo jeftinija verzija,i mogu da je koristim za dosta drugih problema!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste zanimljiva, ali upravu si jeste skupa. Baš mi je žao što imaš taj problem, ja menjam kreme sa vremena na vreme da mi se koža ne navikne na odredjene proizvode :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...