4.5.14.

Aslavital krema za lice

Ovo je prvi proizvod koji sam osvojila u nekoj blogonagradnoj igri.


Priču o Gerovitalu počinje dr. Anom Aslan u Rumuniji, žena koja je posvetila  svoj život tražeći formulu protiv starenja. Smatra se pionirom gerontologije i gerijatrije, 1952. je pripremila H3 formulu, baziranu na proakinu. 1957. godine je Gerovital H3 koncept predstavljen svetu u Veroni. Kompanija Farmec iz Rumunije je nakon toga počela da proizvodi kreme po formuli Ane Aslan i ubrzo je proizvedena prva krema koja, osim što vrši regenraciju kože i smanjuje bore, takodje hidrira i poboljšava kvalitet kože. Kreme sadrže sve supstance koje su na prirodnoj bazi od biljnih i vitaminskih ekstrata bez dodatka konzervansa. Sastojci se razlikuju od kreme do kreme, uglavnom sadrže hijaluronsku kiselinu, ekstrat krastavca, glinu, prirodne antioksidanse, sastojke koji stimulišu proizvodnju novog kolagena. 


Šta kaže Gerovital?
" Idealna krema za hidrataciju sa UV-filterom. Sastojci poput shea putera i sojinog ulja, omogućavaju izgradnju zaštitno hidro-lipidnu barijeru kože, doprinose borbi protiv starenja, ublažavaju fine linije i bore koje se pojavljuju. Zbog uljanog estrakta nevena i gline obezbedjena je zaštita od sunca. Pomaže u regeneraciji ćelija, smanjuje svrab, opekotine od sunca. Preporučuje se nezi kože sklone alergijama, iritacijama i ispucalim kapilarima.
Upotreba: Naneti kremu ujutru na lice, vrat i dekolte posle čišćenja i toniziranja. "


Šta kažem ja?
Poklončić je stigao u veoma slatkoj kesi plus su još dodali nekoliko testerčića.
Prvo što primetite na ovom proizvodu je ambalaža. U pitanju je plastika. Možda na pogled će vam se činiti da je jeftin proizvod, ali verujte nije. Izgled ponekad vara. Znate kako kažu, nije bitna spoljašnjost već unutrašnjost. Kada skinete poklopac videćete zaštitnu foliju, i tako ste sigurni da niko pre vas nije dirao kremu svojim prstićima. Boja kreme je svetložute, više vuče ka beloj boji. Što se tiče mirisa, ne mogu da otkrijem koji je, ali je dosta prijatan. Koristila sam kremu uglavnom ujutru, ponekad i tokom dana kada bih skinula šminku. U ambalaži krema je guste strukture, ali kada je stavite na lice lako se razmazuje. Treba joj malo vremena da se upije, bar 10 sekundi. Koža nakon ove kreme je hidrirana i glatka. Baš prijatna na dodir. Pošto imam kombinovanu kožu, nisam primetila da mi se prosijavaju masni delovi. Ili bar ne u toj meri da mi smeta. Koristila sam ga i kao podlogu za lice. Mogu vam reći da je odličan. Iako se preporučuje osetljivoj koži, meni kao osobi koja ima kombinovanu kožu je itekako prijala.
Ukoliko nikada do sada niste koristili Gerovital proizvode, mislim da postoji mogućnost slanja testera.


Pakovanje: 50ml;
Cena: 850 din;
Mesto kupovine: Tome Maksimovića 7;

Da li ste koristile Gerovital proizvode i šta vi koristite za hidrataciju lica?

Ukoliko vam se svidao moj blog, lajkujte moju fb stranicu kako bi bili u toku sa daljim novostima na blogu :)
https://www.facebook.com/lolinsvetblog

10 коментара:

  1. Lijep proizvod si osvojila :D Nisam čula za ovu kozmetiku, ali mi se čini kao zanimljiva kremica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam jesam :D
      Kod nas je Gerovital relatovno novi brend na tržištu, verovatno će doći i do vas :)

      Избриши
  2. Krema deluje bas super ima i zastitni faktor sto je dobro, divno sto prija kombinovanoj kozi jer je bas tesko pogoditi pravu kremu za kombinovanu i masniji tip koze, ja sa tim muku mucim...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravu si, najzahtevnija koža je kombinovana. Ali ovaj proizvod je očigledno pun pogodak za moje lice :)

      Избриши
  3. Meni se posebno dopada što se preporučuje koži sklonoj alergijama i iritacijama. Kad je o medicinskim proizvodima reč, ovaj efekat se obično podrazumeva, ali ja volim kada naznače :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlična je stvarno, jedna od retkih proizvoda koji su mi se na prvo probanje dopali i koje ću nastaviti da koristim. :)

      Избриши
  4. Htela sam skoro da kupim neku njihovu kremu, ali sam čekala barem neku recenziju. Sada definitivno kupujem, čim potrošim neke koje imam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemoj da gomilaš kao ja, nemam više gde da stavim kozmetiku :D Pokusaj pre korišćenja da probaš tester, sigurna sam da ima u Ušću da se proba :)

      Избриши
  5. Анониман16/9/14

    Pošto u sastavu ima Benzophenone - 3, kao i još gomilu sintetičkih materija, nije za preporuku, ono malo prirodnog u ovoj kremi po sastavu je od 0,5 - 2 %.....

    Pozdrav od farmaceutskog tehnologa....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na ukazanom propustu, ja se baš i ne razumem i drago mi je da ima ljudi koji ukazuju na moju grešku. Veliki pozdrav :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...