7.2.15.

Dm januarski paketić

Kao verni fan Balea kozmetike ne možete da zamislite tu sreću na mom licu kada mi je stigao paketić. Bila sam na poslu i donosi mi poštar paketić* i ja brže bolje otvaram, ne obazirem se na ljude oko sebe(a sigurna sam da su me gledali kao neku lujku :D). Otvaram paketić, a u paketiću vidim sledeće proizvode:




1. Balea losion za telo white passion 2ooml LE 179 din
"Balea losion za telo sa mirisom belih cvetova i akai bobicama. Blaga receptura hidrira kožu i čini je mekom. Lagana elmuzija se lako razmazuje i brzo upija."


Zimi mi je koža tela veoma suva i od svake mazalice za telo očekujem da hidrira kožu i učini je mekom na dodir. Losion je bele boje, veoma lagane teksture koja vam bukvalno klizi niz prste. Ima prelep blag cvetni miris. Što se tiče hidratacije, solidna je, nije jaka, tako da ukoliko imate normalnu kožu i ne preterano suvu svideće vam se. Ukoliko imate kao ja suvu kožu ne bih vam preporučila ovaj losion.

2. Balea koncentrat za ruke sa babasu uljem 50 ml 159 din
"Balea koncentrar za ruke sa babasu uljem, bez parfema. Štiti od hladnoće, za grubu i ispucalu kožu ruku. Antarcticine, sastojak sa prirodnim efektom zaštite od hladnoće, deluje regenerišući kožu i umanjuje gubitak vlage. "


Mislim da je važno da napomenem da nemam zahtevnu kožu na rukama, nije uopšte suva. Prvo što mi se svidja kod ove kreme je pakovanje, pravo pakovanje koje asocira na zimu. Teže se otvara, ali kod mene to nikako nije minus već plus. Koliko mi se samo puta desilo da mi se krema sama otvori u torbi i sadržaj kreme izađe iz tube i završi na mom novčaniku, svesci itd. Sa ovom kremom ne morate od tome da brinete. Ima mali otvor idealan za željeno doziranje. Krema je gušće strukture od losiona i nije intezivne bele boje kao što je to bio slučaj sa losion. Koža ruku brzo upija kremu, ostavljajući je mekom i nežnom na dodir. Jedino što mi se ne svidja je miris.

3. Balea balzam za usne 4.8g 155 din
"Balea balzam za usne sweet lady sa mirisom jabuke i cimeta. Sadrži kandelila i pčelinji vosak"

Ne znam za vas, ali mene Balea mazalice za usne nikada nisu privlačile. Mislim da se nije desilo da zastanem i pogledam kakve balsame imaju. Tako da sam se radovala isprobavanju njihovog balzama. Prvo da krenem od pakovanja, belo zelene boje. Miris je dosta intezivan ali prelep. Cimet i jabuka, pravi praznični miris. Labelo je bele boje. Lagane je strukture, tako da ukoliko imate zahtevnije usne ne računajte na njega. Moram da napomenem da mi se svidja što ne ostavlja lepljiv trag na usnama, već blag sjaj.

4. She Big Magic Volume 12 ml 495 din

She je šminka koju možete kupiti isključivo i samo u Dm-u. Kao što je slučaj sa prethodnim proizvodom do sada nisam koristila nijedan She proizvod iako imaju veoma povoljne cene. Promenila bih pakovanje maskare, ili bih stavila neku zaštitnu foliju kako bih bila sigurna da niko pre mene u prodavnici nije otvarao maskaru ili probao, jer može doći do razvoja bakterija. Kao što i same znate svaka šminka ima odredjeni rok trajanja, a maskara ima najmanji rok(2-3 meseca). Kada sam je prvi put stavila na trepavice one su se slepile. I automatski sam ostavila maskaru sa strane i uzela svoju maskaru koju koristim već dugo. Ali htela sam da joj dam još jednu šansu i vremenom sam naučila da je koristim. Problem je bio što previše maskare završi na trepavicama zbog širokog otvora. Samo je potrebno da odstranite višak maskare dok je izvlačite iz tube. Ispunjava ono što i obećava a to je volumen. Ukoliko volite "pauk" trepavice i potreban vam je volumen trepavica onda je maskara prava za vas.

Bez maskare
 
Jedan sloj maskare
Dva sloja maskare

5. Balea Professional serum protiv ispucalih krajeva 30 ml 419 din
"Protiv ispucalih krajeva kod suve i oštećene kose. Sa fitokeratin kompleksom za dubinsku regeneraciju kose. Sadrži anti-statik kompleks koji sprečava "letenje" kose. Sa uljima za negu kose. Kod redovne upotrebe sprečava dalje krzanje krajeva kose. "



 I na kraju zvezda posta. Posvećujem nezi kose dosta vremena(priznajem možda čak i previše). Ljubav prema Balea proizvodima za kosu krenula korišćenjem Balea ulja za kosu bez silikona. Za ispucale krajeve ne postoji bolje rešenje od makaza.


Moram prvo da pohvalim pakovanje, volim proizvode za kosu koji, pre svega ulja i serume, imaju pumpicu za lakše doziranje. Serum je providan i prelepog je mirisa. Podseća me na more, plažu. Što se tiče strukture, nije ni gustra ni vodena, već retka. Može se koristiti i na suvoj i na mokroj kosi, ali ja je koristim uglavnom na suvoj. Prvo stavim na krajeve, zatim prodjem rukom kroz celu kosu. Primetila sam da mi lepo zagladi krajeve i kosa ne štrči sa strane. Jedan pritisak na pumpicu vam je i više nego dovoljan za korišćenje. Ukoliko imate tanku kosu preporučujem vam pola doze, kako vam kosa ne bi izgledala slepljeno i masno. Nastaviću i dalje da ga koristim i kupujem.


Da li ste probale neke od ovih proizvoda?
Ukoliko ste probale kakvi su vaši utisci?

Ukoliko niste probale da li planirate?


*Iako si mi poslati proizvodi u svrhu recenziranja, uveravam vas da to nije uticalo na moje mišljenje

Ukoliko vam se svideo post i zelite da budete u toku sa daljim desavanjima na blogu lajkujte moju facebook stranicu Lolin svet
 

18 коментара:

  1. Preeeeelep paketić ,aj lav Balea veri mač :). Probala sam ovaj serum ali ljubičasti,on je za ravnanje kose i obožavam ga,njihovi balzami za usne su mi do sada svi prijali. Moram reći da maskara deluje odlično,dopada mi se četkica i lepe su ti trepke,sad kad si kako kažeš naučila da je nanosiš :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, mi tu :) Serum za ravnjanje kose? Morala bih ja to da probam :D Hvala za trepavice :)

      Избриши
  2. Jako lijepi paketić :D Također volim Balea proizvode, a pogotovo LE tuširalice i mazalice :D Željela bih probati ovaj losion za tijelo, ali ga nisam vidjela u mom DMu, a ovaj koncentrat za ruke moram nabaviti :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Mona :) To je najgore za LE mazalice, taman ti se dopadnu a oni ih povuku sa trzista. Nabavljaj obavezno, nece nam prolece skoro :D

      Избриши
  3. Imam želju da probam serum protim ispucalih krajeva. Volim Baleino ulje za kosu, verujem da bi mi se i serum svideo. Super je paketić. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja, pogotovo miris ulja. :)
      Ukoliko budes probala serum javljaj utiske :)

      Избриши
  4. ovaj serum za kosu je super i bas lijepo mirise :) ostale proizvode nisam probala, ali ova kremica je dobila puno pozitivnih recenzija mozda je i ja kupm ako mi se svidi miris :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko ne volis jake mirise, sigurna sam da ce ti se svideti. :)
      Javljaj utiske ukoliko budes uzela kremu :)

      Избриши
  5. Ovaj serum mi je dugo na spisku, ali ja sve kupim ono Balea oil repair beauty ulje jer mi treba pre svega za kovrdžicu jer još jedan dobar saveznik u raščešljavanju kosu, pa se počastim i ja usput :D Sad sam stavila i ono roze ulje na spisak. Jao, šta sam ja sve stavila na spisak od Balea proizvoda... Bankrotiraću.

    Ovu kremu za ruke sam probala i mogu reći da je nešto nalik onoj Neutrogeni norveškoj formuli. Neko ko ne voli onaj glicerinski sloj na koži koji se malo zadrži kod Neutrogene, ova krema može biti dobra zamena za nju jer se brzo upije, i omekša ruke, ali mora da se koristi redovno za samu negu. A za trenutnu upotrebu zaista smiruje kožu, pošto ja muku mučim zimi jer mi popuca koža i to i svrbi i peče i boli i potekne i krv, tako da u momentu sredi svrab, omekša kožu pa nestane ona hrapavost na rukama, kao crvenilo i upija zaista brzo. Ovo im je super stvar, kao i ona Totes Meer, ali i ona mora često i redovno da se koristi inače sve pada u vodu. Obe su dobre kao sos varijanta za trenutno smirivanje problema i daljeg širenja istog. A tek one male lepih ambalaža 20ih i 50ih ju, koliko im je to divno. Kao i enzimski piling, ali roze, koji povlače. Taj deo mi nije baš najjasniji... Najbolje stvari povlače :S Nadam se da će ove dve kremice za ruke ostaviti.

    Maskaru sam sad isto dodala na spisak pošto mi se sviđa efekat. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno ista situacija kod mene, zato ne idem nikako u Dm kad legne plata. Sve bih pokupovala :D
      Hvala ti sto si podelila iskustvo, sigurna sam da ce nekom pomoci prilikom odabira, ja na srecu nemam zahtevne ruke. A te male lepe kreme bih sve pokupovala samo zbog pakovanja :)
      Samo nam se sire spiskovi :D

      Избриши
  6. Prelep paketić, patim za Baleom :(... Posebno mi je zanimljiv koncentrat za negu ruku i maskara, zbog četkice a i efekta koji ima na tvojim trepavicama. Obožavam mazalice za telo, ali i meni na prvi pogled, zbog svoje strukture deluje kao da ne hrani dovoljno. Ja sam više za neke "teže", body buttere, kreme i sl :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marija :) Upravu si, jako je lagana krema, i ja sam vise za teze kreme, te mi najvise odgovaraju :)

      Избриши
  7. Hahaha, otvaranje paketića mi je hit, tako je to kad ne možemo da čekamo :D
    Volim Baleine proizvode, jedva čekam da i ja uzmem serum za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  8. Balea krema za ruke mi je dobra, a morat cu potraziti ovaj serum za kosu! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Serum je odličan ukoliko imaš muku sa "letenjem" kose na sve strane :) Javljaj utiske ukoliko se odlučiš za kupovinu seruma.

      Избриши
  9. Tanja8/6/15

    Volim Balea....njihove mazalice krema,losion i naravno vazelin :-) I ovaj paketic je lep! :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da ne postoji osoba koja ne voli Baleu, svako može sebi nešto da nadje :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...