25.5.14.

Moja svakodnevna nega lica-dopuna

Pokušavam da pišem redovnije, videćemo koliko će mi vreme to dozvoliti i obeveze, budući da sledeće nedelje završavam srednju školu, a kasnije nastupa i matura, pa prijemni.

Podsećam vas na poklone koje možete osvojiti(više informacija OVDE)


Danas vam pišem o svojoj svakodnevnoj nezi lica. Ovako je to bilo pre par meseci, tačnije 6. Gomilanje proizvoda koji mi nisu bili potrebni, ili koji mi jednostavno sada više ne trebaju. Sada kada sam oporavila svoje lice(pu pu da ne ureknem) koristim dosta manje proizvoda i totalno sam promenila svoju rutinu.

Prvo sam izbacila termalnu vodu, jer ništa, ama baš ništa nije radila mom licu. Ili ja nisam videla neku razliku posle korišćenja. Zatim sam zamenila svoj gel za čišćenje. Razlog zbog kojeg sam se otarasila Effaclar gela-a je taj što mi je isušivao kožu. I našla sam mu relativno dobru i jeftiniju zamenu. Izbor je pao na Sebamed zeleni sapun koji sam platila oko 270 din u apoteci Srbotrade. Sa vremena na vreme operem lice Mixa gelom koji ima prelep miris, onaj bebeći.Lipo tonik sam potrošila i naravno uvek zaboravim da ga kupim. Effaclar Duo+ za sada stoji u ormanu i čeka svoju ponovnu upotrebu.  Što se tiče TriAcneal-a isto čeka svoju ponovnu upotrebu, jer trenutno nemam neke velike i izražajne nepravilnosti(da ne čuje zlo pomerite sa mesta). Takodje promenila sam i maske i pilinge koje koristim. Više ne koristim Uriage kao što sam u početku koristila. Skupa je a i našla sam jeftiniju zamenu koju možete sami napraviti Osim maske sa glinom koristim Freeman piling masku sa ugljem i crnim šećerom i Freeman masku sa čokoladom i jagodama.

Ujutru kada se probudim obavezno je čišćenje lica Sebamed sapunom, zatim sledi stavljanje hidratantne kreme. Rotiram La Roche Posay Hydreane Legere i Aslavital kremu. Ukoliko idem negde obavezno stavljam Nivea BB kremu. Uveče takodje čišćenje lica prvo Garnier miceralnom vodom, zatim Sebamed zelenim sapunom nakon kojeg stavljam Skinoren kremu. Dva puta nedeljno čistim lice Dm jastučićem. I 2x nedeljno stavljam maske. Pre nekih mesec dana sam uradila biološki tretman lica, uvek to uradim pred leto.
Ovi proizvodni su trenutno dobitna kombinacija za negu mog lica. Verovatno ih neću menjati u skorije vreme, osim što ću stavljati kreme sa većim zaštitnim faktorom.

Kako vi negujete svoje lice?
Imamo li zajedničkog ljubimca?

Ukolio vam se svideo blog lajkujte moju fb stranicu
*https://facebook.com/lolinsvetblog

13 коментара:

  1. Анониман25/5/14

    Koliko divnih proizvoda <3 Kupila sam si prvu Freeman masku i jedva čekam da je probam:) Kao što sam ti već kod sebe napisala meni termalna baš pomaže kod crvenila pa ju koristim i zimi. Odoh ti sad pročitat neke recenzije koje nisam do sad :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Blago tebi kad ti pomaže, meni ama baš ništa ne radi. Ja nisam videla razliku. A freeman maske su mnogo dobre, meni je omiljena ova crna :)

      Избриши
  2. La Roche Posay Hydreane Legere Ova kremica mi je bas primamljiva!! ali posto sam mnogo masna,nije mi neophodna jer procitah u posto gde si pisala o njoj da ne matira!! :/ meni je sebamed bio mnogo jak,i bas mi je isusivao kozu lica..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A kod mene je baš suprotno, jedino mi sebamed sapun nije isušio lice :D Nažalost ne matira, ali ima mnogo boljih krema od Lrp a i jeftinijih :)

      Избриши
  3. imamo zajedničku Garnier micelarnum ali sad me i Freeman maske zanimaju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zanimljive su maske, ja sam za sada probala samo ove dve i mogu ti reći da mi je favorit crna, što zbog efekta što zbog mirisa. A crvena miriše na Milka čokoladu sa jagodama :D

      Избриши
  4. Imamo zajednički LRP, Freeman sam davno imala, mogla bih ponoviti te maske, vjerujem da su sad i bolje nego nekad davno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se za sada ne žalim, super su mi. Kupiću još neku možda onu žutu za mitisere :) Drago mi je da nam je zajednički LRP :)

      Избриши
  5. Od ovih proizvoda koristim samo Garnier micelarnu i odlična mi je :) Daj mi plz reci kakav je to DM jastučić? Nikad čula...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odličan je za piling kože, ja ga koristim uveče kada skidam šminku, tako sam jedino sigurna da sam skinula sve sa lica. Košta oko 1,5€ :) Samo što trenutno kod nas nigde ne može da se nadje, ne znam kakva je situacija kod vas. Ukoliko ga kupiš nećeš se pokajati, odlična je stvar :)

      Избриши
  6. Zajednicki je LRP ali ja moj jos koristim :) Freeman maske su odlicne...Ja sad koristim Garnier masku sa cinkom-dobila sam od jedne blogerke i od tada sam zaljubljena :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala Garnier sa cinkom, hvala na preporuci, verovatno ću je kupiti. Meni nažalost više ne odgovara LRP, ali dok sam ga koristila bila sam zadovoljna :)

      Избриши
  7. Tanja10/6/15

    Sebamed sapun i Freeman masku sam jednu koristila,zelim i druge da probam :-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...