22.2.14.

Serical Placenta pakovanje za kosu

Spomenula sam ovo pakovanje u postu gde sam pisala o JEFTINIM PROIZVODIMA VREDNI VAŠE PAŽNJE. Mislim da ovo pakovanje zaslužuje detaljnije predstavljanje.


U poslednje vreme sam dosta okupirana proizvodima za kosu, jer želim da pomognem svojoj mučenoj, oštećenoj i suvoj kosi. Naravno ja sam je dovela do tog stanja. Ovo je jedan od proizvoda koji  sam videla na blogovima i koji je opravdao svoje pominjanje. 

Serical pakovanja nam dolaze iz Italije. Postoji više vrsta pakovanja:
  • Serical Keratin - pakovanje za rekonstrukciju sa keratinom za tretiranu kosu(ljubičasta ambalaža)
  • Serical Carota - pakovanje idealno za masnu kosu koja se često pere(narandžasta ambalaža)
  • Serical Frutta - pakovanje za suvu i neukrotivu kosu(crvena ambalaža)
  • Serical Latte - proteinsko pakovanje, idealno za blajhanu, bojenu i tretiranu kosu(plava ambalaža)
  • Serical Placenta - pakovanje za sve tipove kose(zelena ambalaža)

Šta kaže Serical Placenta?

"Serical maska - Placenta - Za sve tipove kose. Neguje kosu, omogućava lakše rasčesljavanje, neguje krajeve i hidrira kosu"


Šta kažem ja?
Ovo pakovanje sam prvenstveno kupila jer je jedino pakovanje iz njihovog asortimana koje se može koristiti za sve tipove kose. Pakovanje je bele boje, malo gušće strukture. Što se tiče mirisa, dosta je blag nije intezivan, mene iskreno podseća na miris bora. Nakon pranja kose stavim Serical pakovanje i držim pola sata, sat, u zavisnosti da li imam vremena. Ukoliko nemam dovoljno je da držim 15 min. Nakon pakovanja kosa mi je na dodir mnogo mekša, lakše se raščešljava i kosa mi je hidrirana(nije suva). Naravno, ne očekujte čudo odmah posle prvog korišćenja, vremenom ćete videti, uz adekvatnu negu i korišćenje ostalih proizvoda koji su potrebni vašem tipu kose, rezultate u kvalitetu kose. Verovatno vas zanima da li masti kosu, ne masti uopšte. Svidja mi se što pakovanja sadrže zaštitnu foliju, pa onda možete biti sigurno da niko pre vas nije svojim prstićima dirao masku. Nemojte da vas od kupovine spreči cena. Ako je jeftino, ne mora da znači da nije kvalitetno. I da kupujte ovo pakovanje na pijacama i buvljaku, nemojte da dozvolite da vam neko proda po duploj većoj ceni. 






Pakovanje: 1 kg;
Cena: 350 din;
Mesto kupovine: Buvljak;

Da li vi koristite Serical pakovanja?
Koje vam je omiljeno?

*U toku je giveaway. Više informacija OVDE .
Ukoliko želite lajkujte moju fb stranicu

21 коментар:

  1. Koristim Latte, kupila sam ga jer je proteinsko i odlično mi je. Treba malo duže korišćenja da se postigne efekat, ali vredi. Mada mi nije značajno popravio stanje što se krajeva tiče, ali su toliko katastrofalni da mi jedino makaze pomažu, tako ću se mučiti još jedno godinu dana dok ne izraste moja kosa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na kraju se sve završi makazama. Ja rotiram sva pakovanja, kako mi se kosa ne bi zasitila :) I sve nekako želim da odložim šišanje, al kad vidim procvetale krajeve gotovo odmah šišanje :D

      Избриши
  2. Meni je dok sam bila redovna na ani, problem bio da shvatim za koji tip kose je koje Placenta pakovanje, tako mi tvoj post stvarno znači. I pored toga što koristim profesionalna pakovanja, sa vremena na vreme kupim i drustore koja su jako hvaljena. Uvek postoji razlog zašto je nešto jako hvaljeno, med i čoko pakovanje sada na sva usta hvalim i ja. Nego ne znam samo koja bi mi placenta odgovarala, možda Late jer moja koja voli proteinska pakovanja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što ti moj post znači :) Što se tiče pakovanja med i čokolada, ja ga još uvek nisam koristila, biće prilika. Jedino sam jednom prilikom kod drugarice koja koristi to pakovanja pomirisala, bukvalno mi je došlo da pojedem koliko lepo miriše. Što se tiče Latte, tu su mišljenja podeljena. Nekima baš odgovara, dok drugima pakovanje ukruti i isuši kosu.

      Избриши
  3. Анониман22/2/14

    Super blog
    Posetite i nas i ako vam se svidi uclanite se
    Hvala unapred http://fashionandyou94.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam znala za ove maske, dok nisam pocela malo da se informisem po (vasim) blogovima :) I, resila sam da otvorim nalog, da mogu komentarisati :) Godinama sam koristila Stilovu masku med i mleko, i divna je (i, dalje je divna), i sada sam uzela ovo zeleno pakovanje i plavo, pa kombinujem :) Rezultati su vise nego fenomenalni (da ne ureknem) Serical maskice su mnogima spas :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da deletvorne su Serical maske, a pritom su svima dostupne i pristupačne su cene :)

      Избриши
  5. Анониман5/3/14

    Bljak ... Da objasnim moje bljak. Najpre naziv...PLACENTA... ispada da stavljamo mrtve celije necega sto je deo postalog ili bilo neki život...čoveka valjda,a moze biti i zivotinje. Znaci naziv los. Drugo...na cetvrtoj slici na dlanu,sadrzaj pakovanja izgleda kao sperma trojice crnaca. Kazu da je sperma zdrava i za lice i za kosu,al mi sve jedno bljak. Ja,bre,cak i u porno filmovima premotavam taj bljak deo ( da ne detaljisem koji) :)) Trece...cena...Pa da se razumemo NE MOŽE nesto kvalitetno da kosta jeftino. Ljudi...skuvajte bilo koji caj BILO KOJI VELIM i time ispirajte kosu. Lovorov list je odlican za tj protiv peruti kao i zecija sapa i nana. Kamilica za jacanje,zalfija...ma svi. E,da se vratim na pakovanje. I cevrto...ne dopada mi se mesto nabavke (Buvljak,sop sve za 99, kineske radnje i ostale jevtine parfimerije) :))) Glasam za caj ..I sama ga koristim. Ah,da... od pakovanja (ikoliko ga cesto koristite i stavljate do temena...opadace vam kosa) Znaci,samo na krajeve!!! :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман13/5/14

      Bože, kakvih mozgova ima... :o

      Избриши
    2. Анониман1/11/14

      Izrazavanje i kultura na nivou (crnci), a pisanje reci JEVTIN mi je sve reklo. Auh.

      Избриши
    3. Ne znam da li se neko salio ili je ozbiljno mislio. U svakom slucaju nije na odmet obratiti paznju na svoju pismenost i izrazavanje, buduce da je zenska osoba u pitanju, a to je jos sramnije.

      Избриши
    4. Анониман8/2/15

      hahahahaha pa ovo je hit

      Избриши
    5. Анониман13/2/15

      Molim Vas da zanemarimo nekulturu ove devojke, nacin izrazavanja je posledica neadekvatnog vaspitanja. Dragoj devojci porucujem da nastavi da ispira kosu cajevima, a bilo bi bolje da uzme i ispere recnik. Nemaju svi da daju 4000 ili 5000 za masku i to je sasvim u redu, sto ne znaci da su jeftinije maske nekvalitetne (bar ne sve ). Devojko, sramoti se za svoj stav, jer on odrazava kakva si ti osoba zaista.

      Избриши
    6. Hvala puno na komentaru, stojim iza svake tvoje reci, svaka cast :)

      Избриши
  6. Nešto što je jeftino ne mora da znači da nije kvalitetno. Kupujem na buvljaku zato što ne želim da platim duplo skuplje u parfimerijama a isti je proizvod upitanju. Hvala što si podelila sa nama svoje mišljenje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман13/5/14

      A tebi svaka čast što i na ovakve stvari fino i kulturno reaguješ! :))

      Избриши
    2. Hvala puno, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali naravno treba da obrati pažnju na svoje izražavanje :)

      Избриши
  7. Hvala na objasnjenju za sta je koja maska :)
    Ja sam ove maske otkrila prvi put na sajmu kozmetike pre par meseci i tamo sam kupila onu sa keratinom (roze/ljubicasto pakovanje) za 300 din. Za sada mi je super, mada planiram da sledeci put kupim placentu ili latte.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu, drago mi je da sam razjasnila koja maska za koju kosu služi. Meni je omiljena placenta :)

      Избриши
  8. Анониман10/8/23

    Koristila sam godinama zelenu kutiju placente i kad god bi otisla frizeru rekli bi mi zdrava kosa i sta koristim.Kosa mi je bila do struka inace.Kako sam se preselila u BIH majka mi je jedno vreme u Srbiji kupovala.Odlicno je sve preporuke!🙂

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...