18.12.13.

Recenzija: Effaclar gel

Na red je došla i recenzija Effaclar gela. Kao i što ste do sada verovatno primetile,veći deo proizvoda koje koristim za negu lica je od francuskog proizvodjača La Roche Posay-a.







Šta kaže Effaclar gel?
"Effaclar gel je penušavi gel koji se koristi za čišćenje masne osetljive koze.Smanjuje nepravilnosti na koži,čisti i sužava pore.Ne sadrži sapun i ima fiziološki pH(5,5)"

Šta kažem ja?

Ovaj gel mi je jedan od najdražih i najboljih gelova koje sam probala(a verujte mi dosta sam ih probala). Kupila sam pakovanje od 200 ml i jako mi dugo traje sa obzirom da je za umivanje dovoljna veličina zrne graška. Koristim ga ujutru i uveče. Lako peni i temeljno mi očisti lice u kombinaciji sa Ebelin jastučićem za čišćenje lica.Koža posle njega mi je čista i glatka i meka na dodir. Budući da je namenjen masnoj koži malo mi isuši lice, ali ja namažem samo neku hindratnu kremu i rešen problem. I što je najbitnije ovo je prozivod bez sapuna. Mada kada budem potrošila ovaj gel, prećiću na neki manje agresivniji, pošto mi dosta isušuje lice. Da li imate neki predlog za gel koji ne isušuje kožu?

Pakovanje:200 ml;
Cena:1000 din;
Mesto kupovine:Apoteka,Lilly;

Koji vi gel koristite za pranje lica?
Jeste li isprobale ovaj proizvod?

9 коментара:

  1. Gel imam i volim ga ali mi ne odgovara za svakodnevno umivanje vec za 2-3 puta nedeljno.:) Ja nisam uspela da nadjem taj jastucic koji svi hvalite..:/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam ga tražila danima i jedva sam ga našla, obišla sam 5 Dm-ova i na kraju sam pitala zašto nema ni u jednom, rekli su mi da nema jastučića u prometnim Dm-ovima, ili ako dobiju to se brzo rasproda. Ja sam svoj našla u Dm-u prekoputa Sava Centra, pa pokušaj tamo :)

      Избриши
  2. Imala sam testere i malčice me isušicao :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je ovom gelu, po mom mišnjenju, jedina mana, jer dok sam imala više nepravilnosti na po licu odgovarao mi je, a sada kada mi je lice čistije ne prija mi i isušuje :/

      Избриши
  3. Анониман19/12/13

    Nisam probala ovaj gel, imam normalnu kožu i plašim se isušivanja. LRP inače jako volim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda nikako ovaj proizvod nije za tebe. Više ćeš naneti štete nego koristi. Ja se nadam da ću u skorije vreme naći bolju zamenu. I ja isto volim njihove proizvode, većina proizvoda koje koristim za nego licu upravo su mi LRP proizvodi :)

      Избриши
  4. aaaaaaaaaaaaa,NE,izbacila sam takve umivalice odavno,jako mi je masna koza lica,i kad se isusi,jos vise mi se masti... :) neka hvalaaaaaaa!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ga izbacujem uskoro, jako je agresivan, verovatno ću kupiti Noreva gel, čula sam dosta pozitivnih komentara u vezi njega :)

      Избриши
  5. Bioderma ima dobar gel za umivanje. Blag je i piše da se može koristiti čak i za tuširanje.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...